munitie mai buna
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
arghi
munitie mai buna
De curand mi-am cumparat o CF 30, cal 5,5.Am incercat cateva trageri dar munitia gamo magnum nu ma satisface.As vrea daca stie cineva de unde pot sa-mi cumpar ceva mai bun. Am auzit ca exista munitie si din alte materiale decat plumbul, care la impact de deformeaza si nu penetreaza cum as dori.Mulumesc mult
Firma spaniola Gamo este cel mai mare producator european de arme cu aer comprimat si cel mai mare producator din lume de munitie pentru aceste arme. Prin aceasta vreau sa subliniez ca munitia Gamo este departe de a fi proasta. In cazul Dvs., nu corespunde scopului propus.
Noi avem doar modelele de proiectile produse de Gamo si nu va putem ajuta. Sper sa gasiti in alta parte. Atentie insa: de obicei proiectilele nedeformabile sunt facute din diverse aliaje mai dure decat plumbul, dar si mai usoare, iar cateodata nu sunt la fel de eficiente. Depinde de ceea ce doriti sa perforati.
Marius Cocarla
Noi avem doar modelele de proiectile produse de Gamo si nu va putem ajuta. Sper sa gasiti in alta parte. Atentie insa: de obicei proiectilele nedeformabile sunt facute din diverse aliaje mai dure decat plumbul, dar si mai usoare, iar cateodata nu sunt la fel de eficiente. Depinde de ceea ce doriti sa perforati.
Marius Cocarla
-
marius
Nu cred ca e de vina munitia pt lipsa constantei in tragere.Ori are ceva arma sau mai degraba nu esti destul de antrenat .
Pt a face "gauri" mai mari iti recomand munitia cu masa mai mare .
Niste exemple ar fi : domed ; hollow point ; magnum (se refera la forma alicei)
Nu e bine sa folosesti munitie dintr-un alt material mai dur decat aliajul de plumb pt ca tevile la armele cu aer comprimat sunt facute dintr-ul otel mai "soft" si in timp distrugi sigur arma si cred ca nu se merita.
Pt a face "gauri" mai mari iti recomand munitia cu masa mai mare .
Niste exemple ar fi : domed ; hollow point ; magnum (se refera la forma alicei)
Nu e bine sa folosesti munitie dintr-un alt material mai dur decat aliajul de plumb pt ca tevile la armele cu aer comprimat sunt facute dintr-ul otel mai "soft" si in timp distrugi sigur arma si cred ca nu se merita.
-
HITMAN
Ma scuzati
Dar dupa cum stiu munitiile inafara de plumb (teflon,otel etc.)nu au contact direct cu teava.Am auzit ca sint si altele care au contact direct dar pt.alea se fabrica arme speciale cu tevi mai rezistente etc.Dar nu cred ca ar gasi undeva munitie de acest tip.Max.munitie de care am vorbit mai inainte.
Cu stima
Cu stima