preturi produse
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Am eu o Maxima in cal.5,5 si ca arma sunt foarte multumit de ea+ca arata foarte bine.In cal.6,35 are putere mai mare(cam+1joule) fata de cal.5,5 insa am preferat o viteza mai mare in locul unei energii de lovire un pic mai mare.In cal.6,35 eu cred ca un ac trebuie sa aiba cel putin 200m/s pentru a beneficia din plin de avantajele acestui calibru, pe cand Hunter-ul Realtree sau Maxima au doar 173m/s viteza initiala.Mai este si dezavantajul ca pe piata romaneasca nu gasesti decat un singur tip de pelet in cal. 6,35 si anume Gamo Hunter+munitia este mai scumpa decat 5,5.
ADRIAN
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Am cumparat eu una acum cateva zile de 6.35. Deocamdata nu stiu ce sa zic , am tras cam de 50-60 de ori si sunt destul de multumit . Ce pot sa-ti spun este ca nu face asa zgomot ca a unui prieten care are o pusca de 4.5 (nu stiu ce marca), dar la impact nu iarta nimic. Am lovit o turturica cam la 20-22 m nici nu a apucat sa mai dea din aripi. In rest am tras la tinta. AC Sniper avea dreptate cand a postat ca pe romani ne omoara taxele si accizele. O arma de 1.000 ron nu poate costa mai mult de 400-450 ron la producator(110 Euro).
-
Soimul Maltez
-
Alegzandru
A lamurit Marius problema asta once and 4 all: Nu egzista accize la armele AC. Sunt convins ca stie ce vorbeste. Bafta la importuri 
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Deocamdata accizele nu se refera la ac-uri ci numai la arme letale si de autoaparare.
Tabelul de la pag 23
http://www.cdep.ro/proiecte/2005/000/00 ... 002_05.pdf
Tabelul de la pag 23
http://www.cdep.ro/proiecte/2005/000/00 ... 002_05.pdf
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
Ac-urile toate sunt arme sportive indiferent de calibru sau viteza imprimata proiectilului. La uz individual intra cele de autoaparare.Sharp wrote:Acolo zice Arme de vânătoare şi arme de uz individual, altele decât cele de uz militar sau de sport... cal 5,5 nu e pt sport si mi se pare ca intra mai degraba la "uz individual"????
Sper sa ma inshel!!!
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44