preturi produse

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AC Sniper

Post by AC Sniper »

Am eu o Maxima in cal.5,5 si ca arma sunt foarte multumit de ea+ca arata foarte bine.In cal.6,35 are putere mai mare(cam+1joule) fata de cal.5,5 insa am preferat o viteza mai mare in locul unei energii de lovire un pic mai mare.In cal.6,35 eu cred ca un ac trebuie sa aiba cel putin 200m/s pentru a beneficia din plin de avantajele acestui calibru, pe cand Hunter-ul Realtree sau Maxima au doar 173m/s viteza initiala.Mai este si dezavantajul ca pe piata romaneasca nu gasesti decat un singur tip de pelet in cal. 6,35 si anume Gamo Hunter+munitia este mai scumpa decat 5,5.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
dan.g

Post by dan.g »

Am cumparat eu una acum cateva zile de 6.35. Deocamdata nu stiu ce sa zic , am tras cam de 50-60 de ori si sunt destul de multumit . Ce pot sa-ti spun este ca nu face asa zgomot ca a unui prieten care are o pusca de 4.5 (nu stiu ce marca), dar la impact nu iarta nimic. Am lovit o turturica cam la 20-22 m nici nu a apucat sa mai dea din aripi. In rest am tras la tinta. AC Sniper avea dreptate cand a postat ca pe romani ne omoara taxele si accizele. O arma de 1.000 ron nu poate costa mai mult de 400-450 ron la producator(110 Euro).
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

Armele cu aer comprimat nu au accize!!
focu' si cartusu'
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Si totusi se pare ca si pentru armele cu aer comprimat care intra in categoria armelor de tir se platesc accize de 100%.
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Alegzandru

Post by Alegzandru »

A lamurit Marius problema asta once and 4 all: Nu egzista accize la armele AC. Sunt convins ca stie ce vorbeste. Bafta la importuri :wink:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
sorin mok

Post by sorin mok »

O veste excelentă este aceasta cu inexistenţa accizelor! :shock:
Înseamnă că sunt speranţe să se diversifice piaţa :lol:
(dar atunci nu mai înţeleg de ce un Baikal 654k, care costă pe diverse site-ri aprox.120E, se vinde la Constanţa cu aprox 800ron????) :evil:
AC Sniper

Post by AC Sniper »

De vina este adaosul comercial imens pe care il practica unele firme.De obicei firmele nou aparute pe piata practica astfel de adaosuri mai mari.
ADRIAN

Sharp

Post by Sharp »

Sunt curios de un lucru... am citit pe undeva ca se maresc taxele vamale (sau asa ceva) la armele de foc... vor creste si la AC sau nu?
Daca intram in UE la anu' :twisted: vor scadea preturile?
dan.g

Post by dan.g »

Deocamdata accizele nu se refera la ac-uri ci numai la arme letale si de autoaparare.
Tabelul de la pag 23
http://www.cdep.ro/proiecte/2005/000/00 ... 002_05.pdf
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
Sharp

Post by Sharp »

Acolo zice Arme de vânătoare şi arme de uz individual, altele decât cele de uz militar sau de sport... cal 5,5 nu e pt sport si mi se pare ca intra mai degraba la "uz individual"????
Sper sa ma inshel!!!
dan.g

Post by dan.g »

Sharp wrote:Acolo zice Arme de vânătoare şi arme de uz individual, altele decât cele de uz militar sau de sport... cal 5,5 nu e pt sport si mi se pare ca intra mai degraba la "uz individual"????
Sper sa ma inshel!!!
Ac-urile toate sunt arme sportive indiferent de calibru sau viteza imprimata proiectilului. La uz individual intra cele de autoaparare.
Maxima 6.35+Bushnell 6-12x44
Post Reply