tiger wrote:Doresc sa chizitionez o noua arma A.C. si cum m-am saturat de tras de tevi, manivele, sau dat la pompa,

am vazut pe site-ul Arrow o arma interesanta GAMO co2 Extreme.
Pare foarte tentanta si ca pret dar si prin faptul ca inconvenientele enuntate mai sus dispar ea avand o capsula co2 care spun cei de la Gamo ar ajunge pentru 180-200 focuri.
Mai are cineva o arma aceasta, sunt interesat cum se comporta, precizie, si mai ales tras la foc sustinut daca nu apare "inghetul", fiind vorba de co2, patesc des lucrul asta la replicile mele pe gaz sau co2.
Astepr pareri, sugestii. Multumesc.
Pe forum la clubairguns era une de vânzare, drept urmare userul respectiv poate spune mai multe despre ea. Tot pe acolo am citit ceva
despre o defecţiune cauzată de anumite părţi ale ei fabricate din eternul zamak. Şi pe mine mă tenta mai demult, acum preţul a mai
scăzut dar incovenientul capsulelor rămâne. Transformarea în PCP nu cred să fie o variantă prea bună... În afară de preţ, mai e şi
problema legată de faptul că nu e recomandat ca butelia de CO2 să stea foarte mult în armă. Una peste alta, un multishot la 5 milioane
şi jumătate cu garanţie nu sună rău deloc. Ar fi interesant de ştiut şi câte focuri tragi cu o capsulă de 88 de g (care costă vreo 600 de mii),
de obicei valorile declarate de producători nu-s chiar reale

.
Review-urile de afară erau destul de încurajatoare în a cumpăra una, dar să nu fie limitări la stocul pentru România datorită legii
de la noi.
Ce înseamnă "îngheţ"? Se răceşte capsula de CO2 dacă tragi mai intens? La Dan Wessonul meu n-am observat aşa ceva decât atunci
când scot recipientul de CO2 neconsumat. (asta pentru că nu-mi place să-l las în pistol dacă nu mai trag).