PCP IN RETEAUA ARROW

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

danny_vlad

Re: PCP IN RETEAUA ARROW

Post by danny_vlad »

De ce BSA? Pai sincer imi cazuse cu tronc. Arata bine, si e facuta la Birmingham, au traditie de mai bine de 150 ani, e o arma solida, pe care daca vrei o poti tine lifetime. Mai ales Scorpion SE (sunt indragostit de el), dar iese mult sa fac comanda pentru el( 550 lire arma+ 140 pompa+ 30 transport+ o luneta bunicica sar undeva 3900 lei).

Dar acum dupa ce aproape era sa imi iau o mare tzeapa de la un membru de aici de pe forum care zicea sus si tare ca stie pe cineva la arrow care poate sa imi faca rost de un Scorpion ramas pe stoc de cand adusesera ei, se pare ca o sa merg de AT 44w-10, long sau normal. depinde ce apuc.

Merge cineva la bulgari pana de sarbatori sau imediat dupa. ar fi super sa ne adunam. trebuiesc anuntati cei de la politie ca iau arma de afara, trebuie modificata autorizatia?
Stima.
tevez

Post by tevez »

danny_vlad wrote:De ce BSA? Pai sincer imi cazuse cu tronc. Arata bine, si e facuta la Birmingham, au traditie de mai bine de 150 ani, e o arma solida, pe care daca vrei o poti tine lifetime. Mai ales Scorpion SE (sunt indragostit de el), dar iese mult sa fac comanda pentru el( 550 lire arma+ 140 pompa+ 30 transport+ o luneta bunicica sar undeva 3900 lei).

Dar acum dupa ce aproape era sa imi iau o mare tzeapa de la un membru de aici de pe forum care zicea sus si tare ca stie pe cineva la arrow care poate sa imi faca rost de un Scorpion ramas pe stoc de cand adusesera ei, se pare ca o sa merg de AT 44w-10, long sau normal. depinde ce apuc.

Merge cineva la bulgari pana de sarbatori sau imediat dupa. ar fi super sa ne adunam. trebuiesc anuntati cei de la politie ca iau arma de afara, trebuie modificata autorizatia?
Stima.
Autorizaţia e aceeaşi, doar că, din ce ştiu de la cei care au adus, se face un act şi la PCTF, la poliţia de Frontieră a noastră şi cu actul
ăla, alături de factură şi eventual traducere legalizată, cu ştampila armurierului pe spatele autorizaţiei, se merge la AESP pt. înregistrare.
Nu cred că-mi iau PCP atunci, poate dacă am un succes mare la colindat şi pluguşor, dar un drum la vecinii bulgari aş face. :D Mai vb.
cu un coleg şi te anunţ, vezi şi pe celălat forum ce amatori de BG sunt.
danny_vlad

Post by danny_vlad »

Am lansat vestea si acolo. Oricum nu ma grabesc foarte tare. mai bine sa iasa treaba ok,era sa mi-o fur o data, m-am pototlit.
Tinem legatura.
Cipri

Post by Cipri »

danny_vlad wrote: (...) Dar acum dupa ce aproape era sa imi iau o mare tzeapa de la un membru de aici de pe forum care zicea sus si tare ca stie pe cineva la arrow care poate sa imi faca rost de un Scorpion ramas pe stoc de cand adusesera ei (...)
Va salut!
Totusi, nu se poate sa aflam si noi numele acelei persoane? Sa stim si noi de cine sa ne mai ferim.

P.S. : Se poate si pe privat :)
P.S. 2: Si pe mine m-a atras R10`le de la BSA.

Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
danny_vlad

Post by danny_vlad »

Nu ii stiu numele exact. Am vorbit numai la telefon si s-a recomandat ca Mihai. Armurier in reteaua arrrow. Persoana de "contact" a fost userul tanno747.
E destul de scumpicel un R-10.
Cipri

Post by Cipri »

Merci pentru raspuns.
Nu mai zic nimic... bine ca nu te-ai fript.

Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Safe&Sound

Post by Safe&Sound »

danny_vlad wrote:Nu ii stiu numele exact. Am vorbit numai la telefon si s-a recomandat ca Mihai. Armurier in reteaua arrrow. Persoana de "contact" a fost userul tanno747.
E destul de scumpicel un R-10.
Cu siguranta persoana care a vrut sa te insele nu are nimic in comun cu Arrow International. GARANTAT! tanno747 insa... aka lulux/mosin/tanaka/etc, ei...cu baiatul asta e o poveste lunga si am vazut deja cativa utilizatori pe alte forumuri de vanatoare, oameni care tare si-ar mai dori sa il intalneasca undeva, pe inserat, asa mai fara martori, la o margine de localitate :mrgreen:

Oricum, felicitari pentru ca ai fost atent si nu te-ai pacalit!
tanno747

Post by tanno747 »

probabil sa-l pupe in dos de vor asa in linistea serii :D
danny_vlad

Post by danny_vlad »

tanno747 wrote:probabil sa-l pupe in dos de vor asa in linistea serii :D
te-as pupa in dos la lasatul serii cu soarele in spate cu un breneke de la 5 metri, sa vad cum iti place. ne...titule.

app. Omu la telefon are voce ( accent) de santierist pe care nu prea il duce capul, nici decum de mare afacerist.
tanno747

Post by tanno747 »

eu zic sa o lasati mai usor cu acuzatiile la adresa mea,n-am jignit pe nimeni,n-am tepuit pe nimeni si nu am legatura cu vrajeala indusa de un individ pe net cum ca as fi comis nu-sh ce chestii. va place sa vb in necunostinta de cauza,ca doar e sport national mancatul de rahat :evil:
Cipri

Post by Cipri »

Intrebare, atunci de ce ai recurs la astfel de metoda? Inteleg, poate esti un bun credincios si vrei sa ajuti, dar omul a zis ca a fost la un pas de teapa... Deci?

Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
tanno747

Post by tanno747 »

sincer habar nu am despre cele intamplate,eu am apelat la randul meu si am fost rezolvat de acel domn pt 2 BSA,recomandarea venind din partea unei persoane publice a carei moralitate nu poate fi pusa la indoiala. Am sa sun la acelasi numar si am sa vad daca ce spune colegul de forum este adevarat chiar daca nu intrevad modalitatea prin care el sa fie inselat plus acel accent de santierist la care facea referire.
danny_vlad

Post by danny_vlad »

tanno747 wrote:sincer habar nu am despre cele intamplate,eu am apelat la randul meu si am fost rezolvat de acel domn pt 2 BSA,recomandarea venind din partea unei persoane publice a carei moralitate nu poate fi pusa la indoiala. Am sa sun la acelasi numar si am sa vad daca ce spune colegul de forum este adevarat chiar daca nu intrevad modalitatea prin care el sa fie inselat plus acel accent de santierist la care facea referire.
NU intrevezi modalitatea prin care sa fiu inselat. Dar cand mi-a dat simplul nr de cont pentru a vira avansul de rezervare a armei. fara numele detinatorului si detaliile platii,fara nr. factura proforma, fara valoarea avanasului, cat de idiot sa fi sa faci o asemea plata.
Si cand i-am cerut toate detaliile, nu a mai raspuns, nu a mai fost de gasit. Tu ce crezi despre asta.
Cand l-am intrebat care este numele de familie si unde este armurier schimba repede subiectul.
Si de ce ar tine mortis sa trimita arma la ploiesti. de unde esti si tu, si nu la bucuresti unde sunt 3 magazine arrow.
Be smart and shut de F..k up.
hunt

Post by hunt »

Eu sunt armurierul Mihai de la Ploiesti , nu confirm ce spune acest domn, acest numar de telefon nu este al meu , nu stiu cine poate fi . nu am avut niciodata aceasta arma in magazin.
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Asa cum am si banuit. Exista la magazinul de la Ploiesti colegul pe nume Mihai, dar nu are nici-o legatura cu userul tanno747. Mai mult, numarul de telefon indicat in PM nu este al colegului meu. Nu mai exista arme BSA Scorpion de foarta multa vreme, Mihai nici nu le-a prins in magazin cand s-a angajat la noi, ultima arma vanduta din magazin este catre un domn cat se poate de respectabil, care face parte din Asociatia Colectionarilor de Arme Ploiesti, condusa de un domn la fel de respectabil, dar nici unul nu are vre-o legatura cu tanno747.
Deci orice intentie de achizitionare a vre-unui produs din reteaua de magazine Arrow se poate face doar direct din magazin, orice informatie legata de produse, livrare, service, garantii s.a. se poate obtine direct din magazin sau telefonic, dar pe numerele afisate pe prima pagina a site-ului nostru (asa sunteti sigur ca sunati unde trebuie). Avans se obisnuieste sa fie cerut si in magazin, asta pentru certitudinea comenzii, dar in nici-un caz fara factura si chitanta fiscala de avans, cu plata intr-un cont oarecare.
Stimate domn @tanno747, nu asociati numele firmei Arrow cu nici-o actiune intreprinsa de dumneavoastra. Nu va permit. Considerati aceasta ca ultim avertisment.
Cu respect si "Sarbatori Fericite!
Post Reply