PCP IN RETEAUA ARROW

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cristiBMW320

PCP IN RETEAUA ARROW

Post by cristiBMW320 »

vreau sa achizitionez o pusca pcp dar in lista nu mai sunt decat springuri ,banuiesc ca cele in regim consignatie nu apar nicaieri ma intereseaza daca se pot comanda prin Arrow anumite modele ( calitate ) inafara de Gamo in cf cu legislatia RO chiar cu plata in avans
radu.b

Re: PCP IN RETEAUA ARROW

Post by radu.b »

Buna ziua.
Din pacate o comanda pentru alta marca de arma AC este putin probabil sa se faca intr-un viitor apropiat (motive strict obiective, pe care sunt convins ca le stiti) , dar tinem legatura.
Cu respect.
cristiBMW320

Post by cristiBMW320 »

va multumesc pt raspuns dar nu ma sadisface deoarece autorizatia iese si arma trebuie sa o iau de aceia am apelat la dvs se pare ca situatia financiara(criza)ne afecteaza si pe noi de aceia ma gandesc la o vizita prin vecini (BG) se pare ca o duc mai bine ca noi
zeus

Post by zeus »

Salutari,

V-ati mai razgandit in legatura cu PCP-urile? Aduceti,nu aduceti?
fir intins
gunsmith

Post by gunsmith »

Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
zeus

Post by zeus »

Stiu de ei,dar problema este ca eu sunt in Timisoara si ei in Bucuresti,si din cate stiu eu,nu pot cumpara arma decat daca merg in magazin cu autorizatia!
fir intins
gunsmith

Post by gunsmith »

zeus wrote:Stiu de ei,dar problema este ca eu sunt in Timisoara si ei in Bucuresti,si din cate stiu eu,nu pot cumpara arma decat daca merg in magazin cu autorizatia!
V-am trimis un mesaj privat.
Image
H&K p 30
The most modern police pistols ever built !
danny_vlad

Post by danny_vlad »

Buna ziua,
Vladut Daniel ma numesc si v-am mai "deranjat" si in trecut pentru niste informatii.
Din discutiile trecute avute cu dvs. prin mail, am aflat ca nu aveti pe stock si nici nu veti aduce arme PCP, acum intrebarea mea este daca puteti aduce la comanda, cu plata in avans bineinteles( cat este nevoie) a unei arme (beech stock) BSA: 1. Scorpion SE, 2.R10 MK2., 3. Ulta Multishot.
Daca da m-ar interesa pretul la care l-ati putea aduce. Eu sunt interesat preponderent de modelul Scorpion SE, daca acesta nu poate fi adus as dori si pretul la R10 Mk2, daca nu ma multumesc si cu Ultra Multishot Va multumesc anticipat, in speranta unei viitoare colaborari.

P.S. Stiu ca ati avut lunile trecute o lichidare de stock la aceste produse, dar din pacate nu am prins-o, neavand autorizatia emisa.

Va multumesc inca o data.
danny_vlad

Post by danny_vlad »

Buna ziua,
Chiar nu se poate da un raspuns. Da ori ba.
Puteam merge usot pe Hatsan sau CZ, dar sincer ma atrage mai mult varianta BSA, chiar daca iese mai scump.
Rudy

Post by Rudy »

BA.
Reteaua de magazine arrow, are exclusivitate pentru produsele gamo si atat. D-nul Radu a explicat acest lucru de nenumarate ori.
Dar, cateodata, se mai intample sa mai scape prin rafturi si un bsa, dar foarte rar, din an in paste sau craciun.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tevez

Post by tevez »

http://www.pushka.eu/ :roll: Nu au BSA dar au ceva PCP-uri...
Din ce am "conspectat" eu pe net, treaba e cam aşa: Gamo - de la Arrow, pentru garanţie şi corectitudine,
Hatsan de la MLD, din aceleaşi motive, CZ de la Oradea şi în rest...de afară sau second. Mai găseşti pe
ici, pe colo o Slavia, un Baikal, dar nu în mod constant şi foarte rare PCP-urile. Dacă iei de afară, cam
"uiţi" de garanţie.
Rudy

Post by Rudy »

@Tevez, PCP-urile neavand componente in miscare de genul springurilor, care arunca un piston cu forta spre inainte, nu prea au de ce se defecta.
Singurele piese care pot ceda in cazul unei exploatari normale sunt o-ringurie, pe care le putem gasi la :
http://www.uni-max.ro/seturi-de-materia ... e-atelier/.
danny_vlad

Post by danny_vlad »

Rudy wrote:BA.
Reteaua de magazine arrow, are exclusivitate pentru produsele gamo si atat. D-nul Radu a explicat acest lucru de nenumarate ori.
Dar, cateodata, se mai intample sa mai scape prin rafturi si un bsa, dar foarte rar, din an in paste sau craciun.
Tinand cont ca se apropie craciunul, poate apare un PCP pe rafturile de la ARROW. :D
Rudy

Post by Rudy »

Ba fiindca tocmai ca vine craciunul, nimeni nu mai aduce pcp-uri, poate doar carnati de porc.
Incearca la mldguns.ro, acolo au 100%, pcp-uri, din cele bune, cu teava mai lunga.... :mrgreen:
tevez

Post by tevez »

Colegul vrea BSA musai, nu găseşte la MLD şi, din ce am văzut eu, nici prin Bulgaria. MLD are avantajul garanţiei, bulgarii
avantajul preţului şi al gamei variate de modele. NU sunt adeptul cumpărării "online", dacă atunci când voi avea banii
pentru PCP voi lua de la bulgari, merg la Ruse, la Sofia sau la Yambol, unde e sediul pushka.eu. Până atunci mai citesc
forumurile, cu toate că mi-a cam picat cu tronc BT-ul de 6.5 sintetic de la MLD.
@danny_vlad - de ce neapărat BSA?
Post Reply