GAMO PISTOL CO2 V3 4,5MM.125M/S GAMO

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Il Generoso

GAMO PISTOL CO2 V3 4,5MM.125M/S GAMO

Post by Il Generoso »

In anexa ''Clasificarea armelor'' la legea nr. 295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor (actualizata la 21.07.2008) gasesc printre altele armele nelatale (grupa III), categoria E:
24. arme scurte (pistol sau revolver) confectionate special pentru a arunca proiectile din cauciuc, precum si munitia corespunzatoare
25. arme scurte sau lungi (cu aer comprimat) care pentru aruncarea proiectilului folosesc forta de expansiune a aerului comprimat sau a gazelor sub presiune aflate intr-un recipient si care nu dezvolta o viteza a proiectilului mai mare de 220 m/s, precum si munitia corespunzatoare
Categoria F: ...... aici nu apar arme unde as putea include pistolul de mai sus

Inseamna ca pentru un pistol Gamo V3 (viteza proiectilului doar 125m/s) nu am nevoie de autorizatie (sau mi-a scapat ceva, eventual mai sunt modificari la legea respectiva)?

Multumesc!
Cipri

Re: GAMO PISTOL CO2 V3 4,5MM.125M/S GAMO

Post by Cipri »

Salutare Il Generoso
25. arme scurte sau lungi (cu aer comprimat) care pentru aruncarea proiectilului folosesc forta de expansiune a aerului comprimat sau a gazelor sub presiune aflate intr-un recipient si care nu dezvolta o viteza a proiectilului mai mare de 220 m/s, precum si munitia corespunzatoare

Ti-ai raspuns singur :)

Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Il Generoso

Post by Il Generoso »

Saru' mana!

mda, se pare ca acel ''nu'' schimba mult (dar a trecut neobservat) :lol:
Cu scuzele de rigoare.
Cipri

Post by Cipri »

Nu-i nicio problema, deasta suntem pe aici, sa mai ajutam cu ce stim si noi pentru ca asa ca si tine am fost si noi. Apropo, ce depaseste 220 este NU la noi in tara, adica este interzis.
Uitasem, pentru orice arma AC, fie ea pistol fie ea pusca, iti trebuie permis de Port Arma tip B, adica de port si folosinta. Bineinteles ca le poti lua si daca esti colectionar sau vanator, din cate stiu eu, dar la cele 2 categorii iti trebuie si alte lucruri.

Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
spiridon_r15

Post by spiridon_r15 »

pistolul pe site este 158 Ron? pare ieftin..
tevez

Post by tevez »

spiridon_r15 wrote:pistolul pe site este 158 Ron? pare ieftin..
Este preţul corect. Nu te aştepta însă la foarte multe de la el. Sunt pistoale ok de tras la ţintă pentru distracţie,
nu de făcut performanţă, nu de vânătoare (ar fi şi ilegal). Studiază şi piaţa de airsoft, nu trebuie umblat după
acte...
usera2

Post by usera2 »

http://www.pushka.eu/product/Air-pistol ... K-TACTICAL , blowback sistem sentiment foarte realist. Ideal pentru formare.
mgeez

Post by mgeez »

usera2 wrote:http://www.pushka.eu/product/Air-pistol ... K-TACTICAL , blowback sistem sentiment foarte realist. Ideal pentru formare.
Si mie imi place pistolul asta si chiar as fi interesat sa-l cumpar, insa nu stiu daca ARW il poate aduce.

Dl Radu, putem comanda prin ARW gamo pt 85 (tactical sau socom) ? V-am mai trimis si un pm dar nu mi-ati raspuns.
tevez

Post by tevez »

Din ce am înţeles se poate comanda...detalii pe forumul clubairguns.
Post Reply