Salutare!
Felicitari pentru forum! Am si eu unul care e dedicat marinarilor si studentilor la marina, dar care are si o discutie despre arme cu aer comprimat in sectiunea Diverse. Va astept sa discutam si acolo
Pacat ca pe forumul tau nu se poate posta decat daca esti inregistrat.. apropos de schimbarea piesei la hunterul tau si tuning la AC si cronograf.. vorbeste cu eugen.netoiu pe forumul airguns, sau eugen pe acest forum (aceeasi persoana). El se pricepe si e pasionat de tuning din cate am observat. Cronograf vei gasi la urmatoarea intalnire a asociatiei Airguns, prin vara, la Bucov in Brasov. Daca mergi acolo cred ca iti vei putea "arata muschii" cu hunterul tau modificat, si ii vei testa viteza.
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...