care e diferenta intre CF 30 si shadow sau hunter 440?
cele cu armare prin levier sunt mai bune (stabile) in timp cind tragi folosind o luneta? e posibil sa apara jocuri la prinderea tevii de cilindru la cele cu armare prin fringerea tevii? multumesc
diferenta
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
As spune ca sunt sanse mai bune ca reglajul lunetei sa se pastreze mai bine la o arma gen CF30 sau CFX (ce se armeaza cu ajutorul levierului de sub teava). La armele gen Shadow, Hunter, etc ce se armeaza prin bascularea tevii, in cazul in care dupa un numar de cicluri teava nu revine pe pozitia initiala, ci revine cu o abatere de o fractiune de grad, chiar daca abaterea e foarte mica, ea se transpune in diferente fata de reglajul initial, acest lucru necesitand un nou reglaj (ceea ce dupa o oarecare experienta, este un lucru simplu de facut).
Totusi, ceea ce am scris mai sus, nu reprezinta altceva decat niste consideratii pur teoretice, conform experientei si cunostiintelor mele. In fapt, numarul de arme vandute Shadow, Hunter si Maxima este mult mai mare decat numarul de CF-uri si reclamatiile ref. la acest lucru sunt ca si inexistente.
Avand in vedere ca toate aceste arme sunt foarte puternice, cred ca problemele care apar cel mai des la reglajul lunetelor nu sunt datorate sistemului de armare (indiferent care ar fi el) ci mai degraba unei calitati a lunetei incompatibila cu forta armei. Altfel spus, majoritatea lunetelor se deregleaza datorita socului (reculului).
Marius
Totusi, ceea ce am scris mai sus, nu reprezinta altceva decat niste consideratii pur teoretice, conform experientei si cunostiintelor mele. In fapt, numarul de arme vandute Shadow, Hunter si Maxima este mult mai mare decat numarul de CF-uri si reclamatiile ref. la acest lucru sunt ca si inexistente.
Avand in vedere ca toate aceste arme sunt foarte puternice, cred ca problemele care apar cel mai des la reglajul lunetelor nu sunt datorate sistemului de armare (indiferent care ar fi el) ci mai degraba unei calitati a lunetei incompatibila cu forta armei. Altfel spus, majoritatea lunetelor se deregleaza datorita socului (reculului).
Marius
-
Maniac2
Asa cum spune Dl. Marius majoritateaproblemelor incepe de la calitatea lunetei pt. cao luneta buna pt. arma aer comprimat stil sprig piston este undeva la 200E care nu e o suma mica.
Cit despre CF30 sau Shadow... si eu as cumpara mai degraba CF30 chiar CFX care e mai bun din punct de vedere a puterii,CF30 pierde aer datorita sistemului de alimentare cu pellet,deci la CFx a corectat problema asta si are si teava fixa
Cit despre CF30 sau Shadow... si eu as cumpara mai degraba CF30 chiar CFX care e mai bun din punct de vedere a puterii,CF30 pierde aer datorita sistemului de alimentare cu pellet,deci la CFx a corectat problema asta si are si teava fixa
-
autoaparare
Metode de autoaparare pentru atacuri cu cutit, pistol, ciomag, sau lovituri, etc. Mijloace si tehnici de autoaparare cu mainile goale. Vizitati http://www.autoaparare.3x.ro .
http://www.autoaparare.3x.ro pentru siguranta ta!
o sa inveti ju jutsu dupa carti intr-o mie de ani.autoaparare wrote:Metode de autoaparare pentru atacuri cu cutit, pistol, ciomag, sau lovituri, etc. Mijloace si tehnici de autoaparare cu mainile goale. Vizitati http://www.autoaparare.3x.ro .