detinatori sau doritori de CFX
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
-
Soimul Maltez
Fazanul este o pasare destul de mare si puternica. E pacat sa se traga la el cu o arma cu a.c., pentru ca cele mai mari sanse sunt sa plece ranit, si sa se piarda.Anonymous wrote:cu un cfx 5.5 mm poti lua un fazan de la 20-25 m ?
Intr-un teren acoperit (padure, culturi agricole, balarii, etc.) sunt foarte mari sansele ca un fazan ranit sa nu fie gasit fara caine. Fazanul va muri in chinuri, iar de el se vor bucura cotofenele si vulpea. E pacat.
Mai bine, faceti-va fratilor vanatori, si n-aveti probleme nici cu legea, nici cu etica.
-
cosminioans
-
Guest
Pusca AC sparge faianta (demonstrat accidental) fara sa treaca prin ea, dar faianta este casanta, se sparge mai usor cu AC decat oasele capului unui caprior.
Mai mult ca sigur ca peletul va ramane infipt in os, dar chiar daca va trece tot nu va fi suficient pentru a opri animalul. Nu este nici etic nici logic sa incercati.
Imi aduc aminte de un vanzator de arme AC care incerca sa convinga un potential cumparator cum un Baikal MP512 pune jos un caprior
. Iar cumparatorul era foarte interesat de acest aspect....
Mai mult ca sigur ca peletul va ramane infipt in os, dar chiar daca va trece tot nu va fi suficient pentru a opri animalul. Nu este nici etic nici logic sa incercati.
Imi aduc aminte de un vanzator de arme AC care incerca sa convinga un potential cumparator cum un Baikal MP512 pune jos un caprior
Incercati http://www.geocities.com/temp_cfx/, pagina este inca sub constructie.
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
-
cosminioans
Ai inteles idea cum trag la distanta 35-60m schimband zoom-ul?
Trimite pe f_szabolcs@easynet.ro pozele cu CFX, o pun pe site daca nu te superi.
Ma gandesc sa mai adaug o sectiune cu numele "Hunting"
Intotdeauna am avut probleme cu gramatica
Gamo CFX 5,5mm, Norconia 3-9x32
-
cosminioans
-
cosminioans