pe site se spune ca comercializati (scuzati-mi cacofonia) tot felul de marci consacrate de arme AC pe langa GAMO. si mie mi s-a pus pata pe un CZ (asta vine de la Ceska Zbrojovka) - la voi pe site Zbrojovka Brno, dupa numele localitatii langa care se fabrica. Sau poate cel mai simplu: arme AC CZ Slavia cu modelele pe arc 625, 631, 634. Insa nu am observat sa aveti in topic-uri alte discutii decat despre 200S de la CZ. M-am cam indragostit de CZ cu arc, cu toate ca numai 1 singura data am tras cu ea si nici macar nu stiu ce model era de fapt. Ce spuneti, am vreo sansa sa o gasesc la voi in magazin?
Merci anticipat
A, si daca tot am adus vorba, cunoaste careva dintre voi modelele CZ clasice?
alte marci decat GAMO?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
gigiundercover
Despre arme CZ cu arc iti poate raspunde OVI. (mr.web) el are un CZ SLAVIA 630 cal. 4,5mm. E o arma buna dar eu zic ca un GAMO e mai performant. Eu am GAMO SHADOW si sune f.f.multumit de ea. Am tras vreo 3000 pellet-uri pana acum si nu am avut nici o problema cu ea.
mai gandeste-te... GAMO Hunter cal. 5,5mm spun eu ca e cea mai grozava arma cu AC (arc) din oferta!
MIHAI
Eu am un CZ, Slavia 630 de 4.5 cu pat de lemn si sunt foarte multumit de ea, oricum concureaza si cred ca si depaseste un Gamo de 4.5 din aceiasi categoroe de pret sau apropiata. Apoi poti sa ii mai bagi un arc in plus si devine racheta
Ovi
Eu am un CZ, Slavia 630 de 4.5 cu pat de lemn si sunt foarte multumit de ea, oricum concureaza si cred ca si depaseste un Gamo de 4.5 din aceiasi categoroe de pret sau apropiata. Apoi poti sa ii mai bagi un arc in plus si devine racheta
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Re: alte marci decat GAMO?
Unde se spune pe site?gigiundercover wrote:pe site se spune ca comercializati (scuzati-mi cacofonia) tot felul de marci consacrate de arme AC pe langa GAMO.