De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
ionyde

De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?

Post by ionyde »

De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ? Sunt si pusti care au ca pistoalele...macar 8 alice in incarcator?
DaBears

Post by DaBears »

acum vrei sa alergi catzeii cu pusca? esti nebun. nu e mai usor sa iti iei un spray sau ce ti-a recomandat nedumeritu ?
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
haiosu

Post by haiosu »

exista si pusti cu incarcator...se comercializeaza prin strainatate, si tot acolo le gasesti (la popuatie/cetatenii tarilor )
ionyde

Post by ionyde »

Mai da buni mai sunteti la poante voi bucurestenii... Noroc cu cainii si cu alicele...ca altfel nu mai posta nimeni pe forum ! Sa-mi ziceti "multam"
haiosu

Post by haiosu »

ionyde wrote:Mai da buni mai sunteti la poante voi bucurestenii... Noroc cu cainii si cu alicele...ca altfel nu mai posta nimeni pe forum ! Sa-mi ziceti "multam"
tu sa zici multzam pt ca infos au fost gratis... si ma enerveaza cand ma ia cineva peste picior cand eu raspund serios... exista fx, air arms si altele asemenea care au posibilitatea de a trage mai multe pelet ... adica au incarcator... pune mana, da o cautare pe google si vei afla multe
exista arme la care nu se poate adapta nici un fel de "incarcator" si iti voi da exemplul uneia dintre cele mai bune arme:condor, talon... astea nu au posibilitatea de multishot... pe undeva e explicabil: one shot one kill, si la fild target, tintele fiind de tabla nu pleaca nicaieri
cauta, informeaza-te si pune intrebari pertinente (care printre altele dovedesc si ca ai citit ceva din domeniu) si noi iti vom raspunde in continuare
vrei sa faci pest control? fa-te tata vanator, si in conditiile legii vei putea vana, vei putea face selectie si vei putea face si pest control...
sanatate si sa nu te vad la stirile de la ora 17!
USEMstudent

Re: De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?

Post by USEMstudent »

sunt care au si mai multe pelete
emy

Post by emy »

trebuie sa-ti cumperi neaparat un revolver R77 - ieftin si cu 8 alice
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Post Reply