De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?
De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ? Sunt si pusti care au ca pistoalele...macar 8 alice in incarcator?
tu sa zici multzam pt ca infos au fost gratis... si ma enerveaza cand ma ia cineva peste picior cand eu raspund serios... exista fx, air arms si altele asemenea care au posibilitatea de a trage mai multe pelet ... adica au incarcator... pune mana, da o cautare pe google si vei afla multeionyde wrote:Mai da buni mai sunteti la poante voi bucurestenii... Noroc cu cainii si cu alicele...ca altfel nu mai posta nimeni pe forum ! Sa-mi ziceti "multam"
exista arme la care nu se poate adapta nici un fel de "incarcator" si iti voi da exemplul uneia dintre cele mai bune arme:condor, talon... astea nu au posibilitatea de multishot... pe undeva e explicabil: one shot one kill, si la fild target, tintele fiind de tabla nu pleaca nicaieri
cauta, informeaza-te si pune intrebari pertinente (care printre altele dovedesc si ca ai citit ceva din domeniu) si noi iti vom raspunde in continuare
vrei sa faci pest control? fa-te tata vanator, si in conditiile legii vei putea vana, vei putea face selectie si vei putea face si pest control...
sanatate si sa nu te vad la stirile de la ora 17!
-
USEMstudent
Re: De ce pustile AC au numa o alica in incarcator ?
sunt care au si mai multe pelete
trebuie sa-ti cumperi neaparat un revolver R77 - ieftin si cu 8 alice
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!