nu mai cumparati arme cu aer comprimat de,, afara ,,
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
nu mai cumparati arme cu aer comprimat de,, afara ,,
rugatii pe cei de la magazinele de arme sa va aduca ,adica faceti comanda si nu mai pierdeti timpul ca o sa iesiti de 3 ori mai scump ca din tara si o gramada de probleme cu autorizari de la politie pt aduce respectivele arme in tara ,fiti amabili si vb cu cei de la arrow ei o sa va spuna si o sa va aduca ceea ce este permis in tara adica arme cu aer comprimat ce se incadreaza in legislatia armelor si munitiilor din romania .Lasati si nu mai pierdeti timpul cautand arme de afara si adresativa magazinelor de arme din romania si ei o sa va ajute cu ce se poate si degeaba cereti arme cu viteza alicei mai mare de 220 m/s , ca nu o sa vedeti ,,,,daca doresti sa cumperi arme de afara ai nevoie de certificat de la politie cu declaratie si cu tipul de arma dorit ,certificatul se elibereaza in termen de 15 zile si va fi o oboseala drumurile lungi la politie dupa certificate asa ca punetiva pofta in cui ca arme cu alice ce depasesc 220 m/s nu o sa vedeti la noi in tara ,cine le aduce ilegal e pe riscul lui ,,,ATENTIE,,, ADUCERE ARMELOR IN TARA SE PEDEPSESTE CU INCHISOAREA DE LA 1 AN LA 3 ANI --,,,NU INCERCATI ASA CEVA ,,,daca aveti nelamuriri trimitetimi mesaje si va voi raspunde in cel mai scurt timp
-
FlorinPPopescu
-
victorbogdan
-
killer_533
Salut !rugatii pe cei de la magazinele de arme sa va aduca ,adica faceti comanda si nu mai pierdeti timpul ca o sa iesiti de 3 ori mai scump ca din tara
Dar ce fac daca eu vreau o alta marca de arma decat Gamo ? Atunci de cine ma rog ?
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18

Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18

Re: nu mai cumparati arme cu aer comprimat de,, afara ,,
Cam incoerent, amice!destoff5 wrote:rugatii pe cei de la magazinele de arme sa va aduca ,adica faceti comanda si nu mai pierdeti timpul ca o sa iesiti de 3 ori mai scump ca din tara si o gramada de probleme cu autorizari de la politie pt aduce respectivele arme in tara ,fiti amabili si vb cu cei de la arrow ei o sa va spuna si o sa va aduca ceea ce este permis in tara adica arme cu aer comprimat ce se incadreaza in legislatia armelor si munitiilor din romania .Lasati si nu mai pierdeti timpul cautand arme de afara si adresativa magazinelor de arme din romania si ei o sa va ajute cu ce se poate si degeaba cereti arme cu viteza alicei mai mare de 220 m/s , ca nu o sa vedeti ,,,,daca doresti sa cumperi arme de afara ai nevoie de certificat de la politie cu declaratie si cu tipul de arma dorit ,certificatul se elibereaza in termen de 15 zile si va fi o oboseala drumurile lungi la politie dupa certificate asa ca punetiva pofta in cui ca arme cu alice ce depasesc 220 m/s nu o sa vedeti la noi in tara ,cine le aduce ilegal e pe riscul lui ,,,ATENTIE,,, ADUCERE ARMELOR IN TARA SE PEDEPSESTE CU INCHISOAREA DE LA 1 AN LA 3 ANI --,,,NU INCERCATI ASA CEVA ,,,daca aveti nelamuriri trimitetimi mesaje si va voi raspunde in cel mai scurt timp
Si - "aducerea armelor ILEGAL in tara se pedepseste ..."
Nu de alta, dar am adus si eu doua si iaca-ta-ma-s, zburd inca liber!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
REPLICA
multi cer arme cu aer comprimat cu viteza alicei mai mare de 220m/s e normal ca si eu am incercat sami iau dar nu se poate ,sau poate se poate dar ilegal ceea ce eu nu vreau ilegalitati asa ca ne punem pofta in cui si mai asteptam sa se schimbe legea .MULTI SUNT IMBECILI SI DIN CAUZA LOR SA AJUNS SA SE SCHIMBE LEGEA ,ASA CA NU AVEM CE FACE
Re: REPLICA
Ma bucur ca ti-ai dat seama de nivelul celor care au modificat-o!destoff5 wrote:.MULTI SUNT IMBECILI SI DIN CAUZA LOR SA AJUNS SA SE SCHIMBE LEGEA ,ASA CA NU AVEM CE FACE
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!