ce parere aveti depsre TS-10 de 4.5mm?
a folosit cineva?
eu vreau pt PT80...distanta, penetrare...
multumesc...
TS-10
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Am folosit eu si folosesc la greu aceasta munitie!!!
Merita! Face toti banii. Mi-am facut un stoc de vreo mie de alice TS-10. Le intrece pe toate la toate capitolele. Sa zic ca sunt la egalitate cu Match-urile sau putin mai slabe la 10m.
Am facut test de penetrare la 20m. Am tras intr-o galeata metalica cu bila, match, magnum, cometa, hollow point, Prometheus si TS-10. Arma folosita a fost Cometa Fenix 400 4,5mm cotata de constructor la ... 300m/s. Exact ca Hunter 440 in 4,5mm nemodificat.
In afara de Prometheus si TS-10 nici una dintre celelalte alice nu a reusit sa strapunga primul perete al galetii. TS-10, ca si Prometheus-ul, a trecut prin galeata si sa infipt complet in scandura de brad din spatele galetii.
Cat pe teren ... ce sa zic ... aceasta munitie trasa din aceeasi arma a trecut prin gugustiuc situat la peste 40m distanta.
Am facut si teste de ... tuning cu o picatura de ulei de masina in fusta alicei. Viteza a crescut simtitor astfel ca celelalte alice in afara de TS-10 sau dovedit instabile in aer. Doar TS-10 si-a pastrat grupajul, celelalta au inceput sa o ia razna.
Totusi, le recomand pt o arma puternica! Pe arme slabe sau pistole ... nu stiu ce sa zic. Oricum merita incercat!
Merita! Face toti banii. Mi-am facut un stoc de vreo mie de alice TS-10. Le intrece pe toate la toate capitolele. Sa zic ca sunt la egalitate cu Match-urile sau putin mai slabe la 10m.
Am facut test de penetrare la 20m. Am tras intr-o galeata metalica cu bila, match, magnum, cometa, hollow point, Prometheus si TS-10. Arma folosita a fost Cometa Fenix 400 4,5mm cotata de constructor la ... 300m/s. Exact ca Hunter 440 in 4,5mm nemodificat.
In afara de Prometheus si TS-10 nici una dintre celelalte alice nu a reusit sa strapunga primul perete al galetii. TS-10, ca si Prometheus-ul, a trecut prin galeata si sa infipt complet in scandura de brad din spatele galetii.
Cat pe teren ... ce sa zic ... aceasta munitie trasa din aceeasi arma a trecut prin gugustiuc situat la peste 40m distanta.
Am facut si teste de ... tuning cu o picatura de ulei de masina in fusta alicei. Viteza a crescut simtitor astfel ca celelalte alice in afara de TS-10 sau dovedit instabile in aer. Doar TS-10 si-a pastrat grupajul, celelalta au inceput sa o ia razna.
Totusi, le recomand pt o arma puternica! Pe arme slabe sau pistole ... nu stiu ce sa zic. Oricum merita incercat!
Am testat si eu TS-10 astazi cu pistolul PT-80:
- Aspect vizual deosebit fata de Match si Magnum.
- Precizie mai buna ca Magnum la ~6-8m cu PT-80.
La distanta ~10 m din cauza greutatii si a puterii mici a pistolului PT-80, o ia mult in jos ~5 cm.
- Penetrare mai buna ca Magnum, "nu se deformeaza" la impact tras din PT-80.
Recomandat ptr o arma mai puternica ca PT-80 ptr distante mai mari de 8 m.
- Aspect vizual deosebit fata de Match si Magnum.
- Precizie mai buna ca Magnum la ~6-8m cu PT-80.
La distanta ~10 m din cauza greutatii si a puterii mici a pistolului PT-80, o ia mult in jos ~5 cm.
- Penetrare mai buna ca Magnum, "nu se deformeaza" la impact tras din PT-80.
Recomandat ptr o arma mai puternica ca PT-80 ptr distante mai mari de 8 m.
Nu stiu exact greutatea Magnum-ului, nu scrie pe cutie.
La calibru 4,5 mm:
TS-10 are 0,68 grame
Pro Magnum are 0,48 grame
Match 0,49 grame
Mie mi se par mai grele ca si Magnum-urile.
p.s.
se pare ca Magnum-urile au greutate ~ 0,543 - 0,520 grame.
uite ce am gasit despre ele aici:
http://www.reviewcentre.com/review138827.html
La calibru 4,5 mm:
TS-10 are 0,68 grame
Pro Magnum are 0,48 grame
Match 0,49 grame
Mie mi se par mai grele ca si Magnum-urile.
p.s.
se pare ca Magnum-urile au greutate ~ 0,543 - 0,520 grame.
uite ce am gasit despre ele aici:
http://www.reviewcentre.com/review138827.html