Sint incepator in Romania-n-am avut niciodata o arma personala
(in Romania)-desi am vinat de citeva ori in Africa de Sud
(nu ca safari-milionar-ci am avut rezidenta acolo)
Am vazut in oferta dvs. arma cu o sg.teava IJ18ME.
IJ-e acelasi producator cu IZH (worldlink@baikalink.ru) ??
Puteti procura varianta lor IZH-18M-M (single barrel)-cu
extractor,in "guage" 12/76 ?
Daca dv. nu puteti, e legal- posibil sa mi-o aduc personal din Rusia?
Multumesc pt. raspuns,
Cu stima,
Lucian C.
Pt.dnl.Cocarla -IJ18ME
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
lucian ciubotaru
Da, este acelasi producator.
Am avut pana anul trecut aceasta arma cu camera de 76, am mai comandat, dar nu am mai primit. Pentru moment vindem doar varianta cu cam. de 70. Nu stim daca si cand vom avea varianta cu camera de 76.
Legal este sa va aduceti arma din Rusia, dar ma indoiesc ca veti reusi. Mai degraba incercati sa o gasiti in alta tara din Europa de Vest.
Marius Cocarla
Am avut pana anul trecut aceasta arma cu camera de 76, am mai comandat, dar nu am mai primit. Pentru moment vindem doar varianta cu cam. de 70. Nu stim daca si cand vom avea varianta cu camera de 76.
Legal este sa va aduceti arma din Rusia, dar ma indoiesc ca veti reusi. Mai degraba incercati sa o gasiti in alta tara din Europa de Vest.
Marius Cocarla
-
lucian
arma sg. teava
Exista printre forumisti vreun posesor al acestei arme?
Sint curios ce-i determina pe altii sa foloseasca aceasta arma?
(inainte de a-mi expune pct. personal de vedere).
Pt. Dl Cocarla- nu mi-ati spus daca arma are extractor?
dar carabina 30.06 (acelasi model)?
Sint curios ce-i determina pe altii sa foloseasca aceasta arma?
(inainte de a-mi expune pct. personal de vedere).
Pt. Dl Cocarla- nu mi-ati spus daca arma are extractor?
dar carabina 30.06 (acelasi model)?
-
daniel
arma e super dar trebuie schimbat patul! la cat e de ieftina patul nu e prea ergonomic si oricat de bine il vei stranga in mana, atunci cand vine vanatul vei uita si mana iti va aluneca involuntar spre garda tragaciului unde este si pargia de frangere a armei care are o margine in unghi drept care la cateva focuri cu magnum te taie pana la os. are un recul mult mai mare decat celelalte arme fiind mai usoara (2.8 kg) iar daca e socata full si nu o tii f.f. bine in mana o simti pe pielea ta, in rest e trasnet daca tragi bine. nu as renunta la ea pt. alta dar imi doresc si un bock cu socuri schimbabile si tragaci unic tot IJ binenteles. daca mai ai intrebari scrie.