Imi cumpar prima arma si dupa o selectie am ajuns la doua modele:semiatomata Stoeger si Ij43eic.s.1.Va rog ajutati-ma sa ma decid in privinta achizitionarii uneia dintre acestea in functie de detaliile tehnice,pretul acestora fiind aproximativ egal.
Cu stima,
Marcel
Vreau un sfat de la profesionisti !
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
sfat pt incepator
Nu neaparat pentru ca as fi un profesionist .. nici pe departe. Sfatul meu e sa iti iei arma care iti vine cel mai bine in umar si evident ca va cumpani decisiv in alegere si tipul de vinat pe care il vizezi . Daca vrei mai ales ratze, giste (cu sau fara gripa aviara) si iepure si nu esti un impatimit al notiunii de etica ... cred ca automata Stoeger iti va face cu ochiul.
Eu sunt de aceeasi parere cu Marius si desi am inceput cu semi am trecut acum 2 ani la 2 tevi.
Unde vinezi? In ce zona a tarii?
Eu sunt de aceeasi parere cu Marius si desi am inceput cu semi am trecut acum 2 ani la 2 tevi.
wolf's steps
-
MARCEL
Re: sfat pt incepator
Apeciez raspunsurile voastre,si drept urmare arma va fi cu 2 tevi.Vanez la campie in Bihor.Klauss wrote:Nu neaparat pentru ca as fi un profesionist .. nici pe departe. Sfatul meu e sa iti iei arma care iti vine cel mai bine in umar si evident ca va cumpani decisiv in alegere si tipul de vinat pe care il vizezi . Daca vrei mai ales ratze, giste (cu sau fara gripa aviara) si iepure si nu esti un impatimit al notiunii de etica ... cred ca automata Stoeger iti va face cu ochiul.