Vreau un sfat de la profesionisti !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
marcel

Vreau un sfat de la profesionisti !

Post by marcel »

Imi cumpar prima arma si dupa o selectie am ajuns la doua modele:semiatomata Stoeger si Ij43eic.s.1.Va rog ajutati-ma sa ma decid in privinta achizitionarii uneia dintre acestea in functie de detaliile tehnice,pretul acestora fiind aproximativ egal.
Cu stima,
Marcel
Guest

Post by Guest »

Ia-ti , ca prima arma,Ij-ul 43.Iti ofera mai mare diversitate de foc si e mai de "uz general".Mai tarziu ia si semiautomata. :D
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Consider ca vanatorul incepator sau cel ce are o singura arma, e bine sa aibe o arma cu doua tevi, deci sunt absolut de acord cu sfatul de mai sus.
Marius
Klauss

sfat pt incepator

Post by Klauss »

Nu neaparat pentru ca as fi un profesionist .. nici pe departe. Sfatul meu e sa iti iei arma care iti vine cel mai bine in umar si evident ca va cumpani decisiv in alegere si tipul de vinat pe care il vizezi . Daca vrei mai ales ratze, giste (cu sau fara gripa aviara) si iepure si nu esti un impatimit al notiunii de etica ... cred ca automata Stoeger iti va face cu ochiul.
Eu sunt de aceeasi parere cu Marius si desi am inceput cu semi am trecut acum 2 ani la 2 tevi.

Unde vinezi? In ce zona a tarii?
wolf's steps
MARCEL

Re: sfat pt incepator

Post by MARCEL »

Klauss wrote:Nu neaparat pentru ca as fi un profesionist .. nici pe departe. Sfatul meu e sa iti iei arma care iti vine cel mai bine in umar si evident ca va cumpani decisiv in alegere si tipul de vinat pe care il vizezi . Daca vrei mai ales ratze, giste (cu sau fara gripa aviara) si iepure si nu esti un impatimit al notiunii de etica ... cred ca automata Stoeger iti va face cu ochiul.
Eu sunt de aceeasi parere cu Marius si desi am inceput cu semi am trecut acum 2 ani la 2 tevi.

Unde vinezi? In ce zona a tarii?
Apeciez raspunsurile voastre,si drept urmare arma va fi cu 2 tevi.Vanez la campie in Bihor.
Post Reply