Probleme la MP 155
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Probleme la MP 155
Salut toti membri acestui forum, incep prin a va spuneca de aprox o săptămână sunt detinatorul unui Baikal mp 155 12 / 89 sintetic. Am o singura esire la cotofene cu ea, si am constatat spre surprinderea mea ca nu incarca cartușele de 24g de talere. Am testat-o cu alte gramaje mai mari si nu am întâlnit nici o problema. Intrebarea mea este: E nevoie de vreun rodaj anume sau e un defect si trebuie să merg cu ea la garanție. Va mulțumesc și aștept răspunsul vostru cu mare interes.
Re: Probleme la MP 155
Aaa si încă ceva, de unde fac rost de cartea ei în limba română?
-
HUNTING MAN
Salut,ai vazut acris undeva prin cartea ei tehnica ca ejecteaza cartusede 24 de grame?
Inafara de asta ar trebui si un pic rodata cu cartuse de 36 de grame si ceva mai mari macar cateva cutii.
Incearca si regleaz-o din bucse sa ejecteze si cartuse mai usoare dar in general baikalul nu ejecteaza cartuse asa slabe,totul este perfect normal la arma nu are nici o buna nu iti face griji din cauza asta
Am avut si eu Mp 153 si nu ejecta 24 de grame se ineca la fiecare foc.
Inafara de asta ar trebui si un pic rodata cu cartuse de 36 de grame si ceva mai mari macar cateva cutii.
Incearca si regleaz-o din bucse sa ejecteze si cartuse mai usoare dar in general baikalul nu ejecteaza cartuse asa slabe,totul este perfect normal la arma nu are nici o buna nu iti face griji din cauza asta
Am avut si eu Mp 153 si nu ejecta 24 de grame se ineca la fiecare foc.
Daca ajustezi valva de reglare suficient trage si 24 cum o facea si 153.
Cauta pe youtube filmulete si-o sa vezi cum se face reglajul.
Cauta pe youtube filmulete si-o sa vezi cum se face reglajul.
Multumesc mult, am rezolvat, dupa mai multe focuri trase si mici ajustări ale valvei trage si cu 24g. Vio, si nu numai, ce părere ai despre un red dot (ala cel mai mic de la IOR) pe aceasta arma recomanda-ti?