Fibra optica;Amortizor

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
viorel

Fibra optica;Amortizor

Post by viorel »

Am vazut in mai multe reviste de specialitate,montat la armele lise in loc de cuiul catarii,un dispozitiv de ochire si catare din fibra optica,ceva in genul cum aveti si voi pe site la rubrica "accesorii aer comprimat" cod G.27392 dar de dimensiuni mai mici.V-as ruga sa-mi spuneti care este avantajul utilizarii acestei fibre optice si daca aveti asa ceva pt.armele lise.Tot pe site am vazut la rubrica "autoaparare" un amortizor arma cod VJ86200 si nu stiu daca acesta se potriveste pt. o arma IJ lisa.
Va salut cu respect !
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Amortizorul se potriveste la majoritatea tipurilor de arme. Tocmai m-am uitat, si pare sa se potriveasca perfect pe IJ. Dupa montare, pt. a se aduce la aceeasi dimensiune cu cea a patului, se ajusteaza la polizor.

Sistemele de ochire cu fibra optica ajuta la luarea liniei de ochire. Din acest motiv, unii producatori de arme (de ex. Benelli) monteaza catare din fibra optica la armele noi. Noi nu vindem astfel de disp. pt. arme lise, dar puteti singur sa va montati in locul catarii, daca gasiti pe undeva o bucatica de fibra optica.
viorel

Amortizor

Post by viorel »

O sa trec zilele astea pe la magazinul dvs.dinOradea,si daca nu gasesc amortizor o sa va comand unul.Din ce material este de se poate modela la polizor?
arrow
Site Admin

Re: Amortizor

Post by arrow »

viorel wrote:Din ce material este de se poate modela la polizor?
Cauciuc.

Marius
autoaparare

Post by autoaparare »

Metode de autoaparare pentru atacuri cu cutit, pistol, ciomag, sau lovituri, etc. Mijloace si tehnici de autoaparare cu mainile goale. Vizitati http://www.autoaparare.3x.ro .
http://www.autoaparare.3x.ro pentru siguranta ta!
Post Reply