Rizzini Artemis Light
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
ionut vanatorul
Rizzini Artemis Light
Buna seara ,doresc si eu o informare de la un angajat ce se ocupa cu comenzile firmei Arrow,la arme. Doresc si eu sa achizitionez urmatoarea arma 'Rizzini Artemis Light ' calibrul 20 ,camera de 76,tevile de 760mm,deci mai precis,vreau arma cu mici modificari si mai anume vreau sa i se puna un pat model Baverese Bavarian Style Stock atat si tevile de 76cm ,in rest sa fie exact ca cea expusa de dumneavoastra pe pagina Arrow si mai precis aceleasi motive vanatoresti adica fazanii si potarnichiile suflate cu aur sau din aur ca nu stiu exact, un singur tragaci ,ejectoare, multisoc ,tot ce este descris acolo la dumneavoastra pe pagina .Eu am luat legatura cu angajatul dumneavoastra din Timisoara si a zis ca se poate si ca dureaza vreo 7 luni ,nu ar fi nici-o problema sa dureze si 8 luni si...... si ca trebuie sa dau un avans de 30% dau si 80% dar numai sa se poata si sa se faca exact cum am comandato asi vrea celui ce se ocupa de comenzi sa imi dea si dumnealui un raspuns cat mai clar.Ps. arma costa vreo 8300 Ron, daca este la comanda cat ma-r costa?,ca doar nimic nu are in plus doar ca vreau sa modific patul deci sa nu fie cel standard facut de ei si sa fie modelul Bavarian si tevile de 76cm .A si mai voiam sa intreb ceva sper ca este arma in totalitate de calibrul 20 nu numai tevile de 20 puse int-ro bascula de 12 asi dori raspuns si la intrebarea aceasta
-
ionut vanatorul
Re: Rizzini Artemis Light
Domnul Radu, imi puteti raspunde si mie?
-
ionut vanatorul
Buna ziua ,chiar acum cateva momente am vorbit cu colegul dumneavostra din Timisoara la telefon si inca nu mi-a dat un raspuns explicativ.Deci ca sa fiu mai clar vreau acest model de arma asa cum este expus pe pagina arrow doar ca in schimb vreau modelul de pat Bavarese adica Bavarian Style Stock si tevile de 760mm in rest arma sa fie cum este cea expusa de dumneavoastra pe site .Se poate face si cat timp dureaza si cat ma costa in schimb sau pretul ramane acelasi care este pe site?Multumesc
-
ionut vanatorul
imi raspunde si mie cineva?
-
ionut vanatorul
bun am aflat din legatura telefonica ,cu unul di angajatii firmei ca nu se fac cu lungimea tevii mai mare de 71 de cm dar in legatura cu patul nici dumnealui nu mi-a raspuns destul de explicativ, chiar nu se poate afla nu poate sa imi zica si mie persoana ce se ocupa de comenzile de arme daca se poate face sau nu?
Buna ziua.ionut vanatorul wrote:Buna seara ,doresc si eu o informare de la un angajat ce se ocupa cu comenzile firmei Arrow,la arme. Doresc si eu sa achizitionez urmatoarea arma 'Rizzini Artemis Light ' calibrul 20 ,camera de 76,tevile de 760mm,deci mai precis,vreau arma cu mici modificari si mai anume vreau sa i se puna un pat model Baverese Bavarian Style Stock atat si tevile de 76cm ,in rest sa fie exact ca cea expusa de dumneavoastra pe pagina Arrow si mai precis aceleasi motive vanatoresti adica fazanii si potarnichiile suflate cu aur sau din aur ca nu stiu exact, un singur tragaci ,ejectoare, multisoc ,tot ce este descris acolo la dumneavoastra pe pagina .Eu am luat legatura cu angajatul dumneavoastra din Timisoara si a zis ca se poate si ca dureaza vreo 7 luni ,nu ar fi nici-o problema sa dureze si 8 luni si...... si ca trebuie sa dau un avans de 30% dau si 80% dar numai sa se poata si sa se faca exact cum am comandato asi vrea celui ce se ocupa de comenzi sa imi dea si dumnealui un raspuns cat mai clar.Ps. arma costa vreo 8300 Ron, daca este la comanda cat ma-r costa?,ca doar nimic nu are in plus doar ca vreau sa modific patul deci sa nu fie cel standard facut de ei si sa fie modelul Bavarian si tevile de 76cm .A si mai voiam sa intreb ceva sper ca este arma in totalitate de calibrul 20 nu numai tevile de 20 puse int-ro bascula de 12 asi dori raspuns si la intrebarea aceasta
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum dar pur si simplu nu am vazut postarea dumneavoastra.
Arma Rizzini Artemis Light se face in calibru 12, cu tevi de 760 si camera de 76 exact cum o doriti dumneavoastra, inclusiv pat bavarez din lemn nuc grade 2. Colegul de la Timisoara, nu trebuie sa va suparti pe el, nu a stiut exact de unde sa afle toate informatiile.
Pretul este cu aproximatie (depinde mult si de pretul de facturarea a furnizorului) de 9480 lei la data in curs.
M-ati intrebat de bascula. Bascula este pentru calibru 20 fiind modelul nou de Artemis Light ce se fabrica incepand cu anul acesta. Este adevarat ca pana de curand se montau tevi de 20 pe bascula de 12. Termenul de livrare poate ajunge 6-7 luni. Daca va hotarati asupra armei va rog sa mergeti sa lasati comanda tot la magazin, acest lucru pentru o evidenta mai buna.
Cu respect.