Sfat cumparare semiautomata lisa
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Sfat cumparare semiautomata lisa
Buna ziua! As dori sfaturi pentru prima arma. Dintre vercar,bernardelli,baikal,fabarm. Si orice alte propuneri cu plusuri si minusuri! Multumesc
Re: Sfat cumparare semiautomata lisa
V-aţi decis la ce fel de lisă veţi alege? Suprapusă, juxtapusă, semi, pompă? Sunt vânători care recomandă prima armă una "single shot"...raulmd wrote:Buna ziua! As dori sfaturi pentru prima arma. Dintre vercar,bernardelli,baikal,fabarm. Si orice alte propuneri cu plusuri si minusuri! Multumesc
Despre Baikal ştim că au preţuri bune şi un raport preţ-calitate excelent. Fabarm am văzut la MLD şi m-au impresionat. Bine finisate şi
uşoare, nu dau impresia că-s fragile deloc. Dar nu ştiu cum stau cu fiabilitatea. Tot la MLD am văzut Verney-Carron. Ceva mai scumpe
dar foarte faine. Merită o vizită. Şi pe vinatorul.ro merită citit şi întrebat, forumul e dedicat vânăorii, evident, iar userii activi sunt
foarte mulţi şi bine pregătiţi.
Cum am spus in titlu,mă interesează doar semiautomate. Astept si reprezentanții Arrow sa-mi recomande arme!
Buna ziua.raulmd wrote:Cum am spus in titlu,mă interesează doar semiautomate. Astept si reprezentanții Arrow sa-mi recomande arme!
Este simplu ca sa nu va fac "capul mare". De cati bani dispuneti sau sunteti dispus pentru investitie? Daca as avea venituri medii m-as orienta catre un Winchester, una dintre variantele SX3, Browning Phoenix Special Canard sau chiar un Benelli M2 Syntetic . Asta inseamna undeva pana in 5000lei. Daca nu sunteti dispus sa investiti acesti bani atunci un Baikal sau chiar un Stoeger, ar fi ok si ati ajunge la max 2500lei(cam atat ar junge Stoeger cel mai scump). Dumneavoastra alegeti.
Cu respect
Buna ziua,o arma Baikal MP153 in varianta CAMUFLAJ aveti si cat costa? Unde o gasesc? Celelalte le aveti pe stoc Galati sau Bucuresti?
Buna ziua.raulmd wrote:Buna ziua,o arma Baikal MP153 in varianta CAMUFLAJ aveti si cat costa? Unde o gasesc? Celelalte le aveti pe stoc Galati sau Bucuresti?
MP153 nu il avem decat in varianta pat de lemn si pat sintetic, amandoua le gastiti pe site-ul nostru. Varianta camo dupa cate stiu eu nu se fabrica, daca doriti asa ceva trebuie sa va orientati catre Stoeger care este o arma ok.
Cu respect.
Se fabrica!
pareri Benelli m2? Beretta es 100?
Buna ziua.raulmd wrote:pareri Benelli m2? Beretta es 100?
Intre cele doua arme? Depinde de gusturi. Daca tot dezbatem, in aceeasi gama de preturi as alege un Browning. Este pur si simplu parerea ea.
Cu respect.
bun sfat.m-am mai uitat odata pe oferta.Browning-ul de care vorbiti este si cu pat sintetic? sau varianta camouflage? dar Winchester-ul sx3 in varianta camoflage ce shock-uri are ca nu vad cel cilindric pentru proiectil unic? multumesc
Buna ziua.raulmd wrote:bun sfat.m-am mai uitat odata pe oferta.Browning-ul de care vorbiti este si cu pat sintetic? sau varianta camouflage? dar Winchester-ul sx3 in varianta camoflage ce shock-uri are ca nu vad cel cilindric pentru proiectil unic? multumesc
Browning-ul este Phoenix Special Canard si vine din fabrica cu 4Invector +. Setul de socuri contine 1/4 - 1/2 - 3/4 - Full. Dar se poate comanda separat socul cyl. Noi aducem varianta cu pat din lemn si nu stiu eu sa se fabrice cu pat sintetic. Winchester SX3 se poate aduce in orice varianta si cu pat de lemn si sintetic (negru sau camuflaj) si are setul de socuri 3 Invector +. Nu stiu sa va raspund exact care sunt, dar probabil ca din cele spuse la celalalt model lipseste Full. Ma repet, se poate comanda separat socul cyl.
Cu respect