Buna ziua,
As dori sa stiu daca modelul Winchester M70 Classic Hunter calibru 30.06 se poate livra si in varianta "pe stanga" si in ce conditii ( daca exista pe stoc (magazinul) sau pe baza de comanda- timp si pret)
Multumesc
Winchester M70
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Winchester M70
Buna ziua.pandixro wrote:Buna ziua,
As dori sa stiu daca modelul Winchester M70 Classic Hunter calibru 30.06 se poate livra si in varianta "pe stanga" si in ce conditii ( daca exista pe stoc (magazinul) sau pe baza de comanda- timp si pret)
Multumesc
Dati-mi cateva zile si va dau un raspuns exact, adica dupa ce se termina targul de la IWA. Acolo, colegul meu s-a dus si discuta detaliile colaborarii pentru noul sezon cu toti furnizorii. Sper sa va dau un raspuns favorabil
Cu respect
Astept raspunsul dvs.
Multumesc
Multumesc
Buna ziua.pandixro wrote:Astept raspunsul dvs.
Multumesc
Arma care o doriti dumneavoastra din pacate nu se fabrica. Sau mai bine spus nu se mai fabrica. Pana in 2006 a fost in productie modelul Model 70 Featherweight si acela pentru piata americana si nu in calibrul 30.06, doar 300Win, 270Win, 7mm si 325WSM.
Daca totusi doriti o arma customer v-as recomanda un Blaser, o varianta mai accesibila ca sa fie relativ apropiat la pret cu Winchester.
Imi pare rau ca n-am putut sa va ajut.
Cu respect.
-
adisan77ro
Buna ziua. Chiar daca suntem la subiectul M70, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii despre WINCHESTER SX3 compozit. Mentionez ca intentionez sa achizitionez de la ARROW un SX3 compozit insa va rog sa-mi spuneti daca vine direct si cu o teava Slug sau macar daca se poate aduce ulterior una ptr aceasta versiune. Decizia de-a cumpara aceasta arma in varianta compozit depinde f. mult de posibilitatea achizitionarii ptr ea(chiar si ulterioara) a unei tevi SLUG. O alta intrebare ar fi daca acest SX3 are taiate din fabrica ceva santuri laterale pe carcasa superioara, ptr prindere aparate optica, sau vine cu sina proprie care se monteaza cu suruburi (ma refer la varianta SLUG)?
Astept cu interes raspunsul DVS.
Astept cu interes raspunsul DVS.