buna ziua, se poate aduce aceasta carabina?
si la ce pret? cu respect....
mp-142k
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: mp-142k
Buna ziua.johnyh wrote:buna ziua, se poate aduce aceasta carabina?
si la ce pret? cu respect....
Imi cer scuze dar nu am gasit acest model de carabina. Chiar si asa raspunsul primit de la ei este negativ. Comenzile catre Baikal sunt conditionate de cantitate.
Cu respect.
http://imzcorp.com/en/info/mp-142k.html
Este la "New development". La cum arată şi la cum îi ştim pe ruşi ar trebui să aibă un preţ fain şi să fie arme bune
pentru cine nu e prea pretenţios. Pariul meu ar fi că s-ar da ca pâinea caldă, dar să vedem la ce preţ ar ajunge.
Mie îmi place la nebunie din prezentarea de acolo. Simplu şi eficient.
Este la "New development". La cum arată şi la cum îi ştim pe ruşi ar trebui să aibă un preţ fain şi să fie arme bune
pentru cine nu e prea pretenţios. Pariul meu ar fi că s-ar da ca pâinea caldă, dar să vedem la ce preţ ar ajunge.
Da, am vazut-o si eu.tevez wrote:http://imzcorp.com/en/info/mp-142k.html
pentru cine nu e prea pretenţios. Pariul meu ar fi că s-ar da ca pâinea caldă, dar să vedem la ce preţ ar ajunge.![]()
Daca este la New Development mai avem de asteptat pana sa intre in productia de serie. Probabil pe la anul am putea vorbi inca odata.
Dar daca tot vorbiti de produse noi de la Baikal ce parere aveti de MP-161K, pe care il aducem deja.
Cu respect
E numa' bine, poate până atunci parcurg şi eu paşii pentru autorizaţie.
MP-161K este super, nu ştiam că aţi adus, acum văd.
Veţi aduce şi în .22 wmr? Am un coleg care vrea să-şi ia aşa ceva şi la 19 mil. armă nouă cu garanţie şi pat sintetic mi se pare
o afacere bună.
Veţi aduce şi în .22 wmr? Am un coleg care vrea să-şi ia aşa ceva şi la 19 mil. armă nouă cu garanţie şi pat sintetic mi se pare
o afacere bună.
MP-161K -ul mi se pare o arma de "jucarie"
are forma prea de sf., vreau ceva clasic cum este 142k, daca nu se produce in serie
.... asta e... mai astept pina la toamna, multami fain de raspuns
cu respect.............
cu respect.............
tevez wrote:http://imzcorp.com/en/info/mp-142k.html
pentru cine nu e prea pretenţios. Pariul meu ar fi că s-ar da ca pâinea caldă, dar să vedem la ce preţ ar ajunge.![]()
Eficienta cred ca e dar nu e deloc simpla si nu cred sa aibe pret ca de Zastava...estimez ca pe la minim 1000 E vor ajunge.
Si daca producatorii vor continua politica de a nu vinde tevi de schimb iar importatorii de a nu aduce si tevi de schimb la armele la care este prevazuta constructiv aceasta posibilitate, nu prea o sa fie mare sfaraiala.
stie cineva daca o mai aparut pe piata noastra MP 142 K?
Nu si nici n-o sa vina prea curand.
Rusii sunt sub embargou cu UE, fabrica are probleme multe.
Orienteaza-te la un model vest-european, sunt multe-multe acum pe piata.
Rusii sunt sub embargou cu UE, fabrica are probleme multe.
Orienteaza-te la un model vest-european, sunt multe-multe acum pe piata.