ce taxe mai am de platit?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
bogdan_daniel

ce taxe mai am de platit?

Post by bogdan_daniel »

salutare din nou! de data asta as vrea sa aflu cam ce taxe mai am de platit la procurarea armei. situatia sta in felul urmator: am primit autorizatia de prima arma, m-am hotarat la modelul de arma si mai ramane sa merg la magazin.
nelamurirea acu incepe, in timpul in care ma uitam pe toate paginile de internet si magazinele de specialitate sa aflu pareri, performante etc despre arma un vanzator mi-a spus, printre altele, ca o sa mai platesc o taxa in momentul in care magazinul imi elibereaza arma plus actele acesteia. Arrow fiind singurul magazin de prin Brasov am inteles ca are preturi , la capitolul asta, destul de piperate undeva pe la 280-300RON, care mie mi se par enorme. mare ar fi orice alta suma nu numai asta. ce vreau sa spun este ca nu mi se pare normal sa platesti o taxa pentru simplul fapt ca cel de la magazin isi face datoria de completare a unor acte in momentul in care iti vinde o arma.
Poate nu am inteles eu bine, de aceea astept un raspuns din parte unor persoane care au mai trecut prin asta, eu deocamdata sunt la inceput.
:roll:
iulianP

Re: ce taxe mai am de platit?

Post by iulianP »

cand cumperi o arma noua din magazin nu ai de platit nicio taxa!!!!! alte taxe sunt cele de la politie....autorizarea,permisul de arma ,etc
AK47
dragos

Post by dragos »

bogdan_daniel wrote:salutare din nou! de data asta as vrea sa aflu cam ce taxe mai am de platit la procurarea armei. situatia sta in felul urmator: am primit autorizatia de prima arma, m-am hotarat la modelul de arma si mai ramane sa merg la magazin.
nelamurirea acu incepe, in timpul in care ma uitam pe toate paginile de internet si magazinele de specialitate sa aflu pareri, performante etc despre arma un vanzator mi-a spus, printre altele, ca o sa mai platesc o taxa in momentul in care magazinul imi elibereaza arma plus actele acesteia. Arrow fiind singurul magazin de prin Brasov am inteles ca are preturi , la capitolul asta, destul de piperate undeva pe la 280-300RON, care mie mi se par enorme. mare ar fi orice alta suma nu numai asta. ce vreau sa spun este ca nu mi se pare normal sa platesti o taxa pentru simplul fapt ca cel de la magazin isi face datoria de completare a unor acte in momentul in care iti vinde o arma.
Poate nu am inteles eu bine, de aceea astept un raspuns din parte unor persoane care au mai trecut prin asta, eu deocamdata sunt la inceput.
:roll:
Salut si bine ai venit in randurile noastre. Nu stiu despre ce taxa vorbesti, dar ceea ce este afisat pe site ca preturi, este exact ceea ce platesti, Asa ca, cu
autorizatia in buzunar, dute la orice magazin si ia-ti arma pe care o doresti, functie de banii care-i ai. Bafta la cumparaturi si kkat pe teava. :D
bogdan_daniel

Post by bogdan_daniel »

va multumesc pentru raspunsuri, eu asa cum v-am spus, ma gandeam ca mai este vorba de inca o taxa si sincer imi pierise cheful de vanatoare, si de atata alergatura.
tevez

Post by tevez »

Era probabil vorba de acea sumă ce se plăteşte magazinului pentru întocmirea actelor la achiziţionarea unui
second-hand de la un cetăţean. Fiecare armurier cere cât consideră el pentru intermediere. La armele noi-nu.
Kkt în traistă!
Post Reply