Munitie dispersanta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrian Burcea

Munitie dispersanta

Post by Adrian Burcea »

Atat pe una dintre copertile revistei VANATORUL SI PESCARUL nr.8 cat si in magazinele ARROW din Constanta am vazut reclama facuta cartuselor de vanatoare cu alice marca MELIOR.Printre cutiile de cartuse din acea reclama se afla si una pe care scria DISPERSANTE.Am cautat, in ambele magazine din Constanta, acest tip de munitie dar, nu am gasit. Va rog frumos fiti amabili si spuneti-mi daca o aveti in depozit pentru ca as dori sa cumpar.Multumesc.Adi.
Franchi Raptor
Blaser R93
radu.b

Re: Munitie dispersanta

Post by radu.b »

Adrian Burcea wrote:Atat pe una dintre copertile revistei VANATORUL SI PESCARUL nr.8 cat si in magazinele ARROW din Constanta am vazut reclama facuta cartuselor de vanatoare cu alice marca MELIOR.Printre cutiile de cartuse din acea reclama se afla si una pe care scria DISPERSANTE.Am cautat, in ambele magazine din Constanta, acest tip de munitie dar, nu am gasit. Va rog frumos fiti amabili si spuneti-mi daca o aveti in depozit pentru ca as dori sa cumpar.Multumesc.Adi.
Buna ziua.
Imi cer scuze de intarziere.
Din pacate modelul de munitie dispersanta de la Mellior nu o importam. Este adevarat ca apare in reclama de corporate, dar formatul de reclama este furnizat tot de firma producatoare si isi promoveaza toate modelele de cartuse.
Cu respect.
Post Reply