Informatii Benelli R1

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
catalin20

Informatii Benelli R1

Post by catalin20 »

Buna ziua.

Am rugamintea sa imi comunicati care este diferenta intre carabina Argo si R1.

Nu am inteles daca denumirea de Argo este pentru Europa si cea de R1 pentru America.

Multumesc.
violiv

Re: Informatii Benelli R1

Post by violiv »

Nicio diferenta semnificativa. Aceeasi Marie cu alta palarie. R1 este numele sub care se vinde in USA.
Exista diferente la gama de arme comercializate la noi sau peste ocean, combinatii de calibre si lungimi de tevi, culori, etc.
La noi se vind cu inaltator si catare montate, cumperi sina pentru luneta separat. La americani se vand cu sina dar fara aparate mecanice de ochire.

Oricum, departamentul care stabileste ce si cum in materie de vanzari la Benelli ar trebui cel putin injurat - gama de modele e mult mai ampla peste ocean si nu inteleg de ce nu comercializeaza anume modele si in UE desi toate-s facute in Italia (vezi ARGO in 300 wm cu teava de 60 cm sau 30-06 cu teava de 56 cm si pat Comfortech). Chiar si in UE sunt diferente de la tara la tara....in Franta se vand si in 270 wsm, chiar daca numa cu tevi de 50 cm) dar calibrul nu e disponibil nici macar in Italia. Aceleasi belele si la gama de lise....tot americanii sunt privilegiati.

Printr-o intamplare fericita, la Arrow au fost disponibile cateva din cele facute numa pentru americani - 30-06 cu teava de 56 cm si pat Comfortech, fara inaltator si catare.

P.S. noul model, cel in 223 R, proaspat aparut la vanzare si in UE poarta un singur nume: MR 1 :mrgreen:
Post Reply