MARIRE PRETURI....

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
emy2222

MARIRE PRETURI....

Post by emy2222 »

Buna ziua!, in primul rand dore-am sa spun ca sunt un mare admirator al produselor comercializate de Arrow, dar preturile oscileaza de la o zi la alta...cum este posibil?

P.S.
,,in speranta ca nu sunt singurul care observa aceste mariri, semnat un umil cetaten..."
radu.b

Re: MARIRE PRETURI....

Post by radu.b »

emy2222 wrote:Buna ziua!, in primul rand dore-am sa spun ca sunt un mare admirator al produselor comercializate de Arrow, dar preturile oscileaza de la o zi la alta...cum este posibil?

P.S.
,,in speranta ca nu sunt singurul care observa aceste mariri, semnat un umil cetaten..."
Buna ziua.
Va multumim pentru aprecierea dumneavoastra si va asigur ca ne dam toata silinta sa facem lucrurile cat mai bine (chiar daca nu ne iese totdeauna).
Preturile din pacate variaza functie de cursul valutar. Saptamanal, de regula, site-ul este actualizat, datorita produselor noi aparute si asa cum ati spus, pentru preturi modificate cand este cazul. Dar valoarea acestora la noi nu au fost modificate in baza de date cred ca de mai bine de o luna de zile. Astazi am fost fortuiti de evenimentele de pe piata interbancara si pentru aceasta ne cerem scuze pentru discomfortul creat.
In speranta ca ne intelegeti va asiguram de toata consideratia si respectul nostru atat fata de dumneavoastra cat si fata de toti cei care viziteaza site-ul Arrow International.
Cu respect.
Post Reply