Sugestie

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrian Burcea

Sugestie

Post by Adrian Burcea »

Daca tot intentionati sa importati armele de vanatoare WINCHESTER VULCAN, idee pe care o salut, nu ati putea sa importati si accesorii, de exemplu, asa cum ati importat pentru BENELLI ARGO, protectie pentru catare.Cele pentru BENELLI ARGO nu se mai gasesc si nici nu stiu daca se potrivesc.Multumesc.Adi.
Franchi Raptor
Blaser R93
radu.b

Re: Sugestie

Post by radu.b »

Adrian Burcea wrote:Daca tot intentionati sa importati armele de vanatoare WINCHESTER VULCAN, idee pe care o salut, nu ati putea sa importati si accesorii, de exemplu, asa cum ati importat pentru BENELLI ARGO, protectie pentru catare.Cele pentru BENELLI ARGO nu se mai gasesc si nici nu stiu daca se potrivesc.Multumesc.Adi.
Buna ziua.
Multumim de sugestie, dar le aducem. Cand? probabil cat de curand, nu stiu sa va spun exact.
Cu respect.
Adrian Burcea

Re: Sugestie

Post by Adrian Burcea »

radu.b wrote:
Adrian Burcea wrote:Daca tot intentionati sa importati armele de vanatoare WINCHESTER VULCAN, idee pe care o salut, nu ati putea sa importati si accesorii, de exemplu, asa cum ati importat pentru BENELLI ARGO, protectie pentru catare.Cele pentru BENELLI ARGO nu se mai gasesc si nici nu stiu daca se potrivesc.Multumesc.Adi.
Buna ziua.
Multumim de sugestie, dar le aducem. Cand? probabil cat de curand, nu stiu sa va spun exact.
Cu respect.
Cu ceva timp in urma, navigand pe site-ul firmei Frankonia, am vazut pentru carabinele semiautomate Browning Bar 2 o oferta de incarcatoare de 10 cartuse pentru cal. 30.06, ce-i drept, acum aceasta oferta nu mai este valabila dar, daca s-ar incerca sa se contacteze dealer-ul firmei, asa cum exista pentru Benelli Argo, nu ar fi posibil sa existe o oferta si pentru armele Browning Bar si Winchester Vulcan (modelele de incarcatoare, indiferent de capacitatea lor de incarcare, se potrivesc ) ? Multumesc.Adi.
Franchi Raptor
Blaser R93
Post Reply