sunt la inceput si nu stiu daca postezi in locul potrivit .in mai am examenul de vanator si as vrea sa stiu cand mai primiti arme ,ori nu merge mie ori la arme de vanatoare nu mai arata nimic la arme de vanatoare .are probleme siteul?
mar interesa pentru inceput sa mi achizitionez o arma baikal ij 27 de 12/76 cu doua tragace la ce pret le aveti si eu fiind din bistrita as vrea sa stiu daca aveti pe stoc aceleasi arme si la magazinul; din cluj?
salutare
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: salutare
Buna ziua.otostyle wrote:sunt la inceput si nu stiu daca postezi in locul potrivit .in mai am examenul de vanator si as vrea sa stiu cand mai primiti arme ,ori nu merge mie ori la arme de vanatoare nu mai arata nimic la arme de vanatoare .are probleme siteul?
mar interesa pentru inceput sa mi achizitionez o arma baikal ij 27 de 12/76 cu doua tragace la ce pret le aveti si eu fiind din bistrita as vrea sa stiu daca aveti pe stoc aceleasi arme si la magazinul; din cluj?
Probleme au fost de scurta durata pentru actualizarea site-ului. Daca mai incercati odata acum, o sa gasiti armele. La Cluj avem cam toate armele de pe site (poate chiar mai multe). Dar in Bistrita avem ca distribuitor Vanatorul si Pescarul la d-ul Szalma, ca sa nu mergeti atata drum pana la Cluj.
Cu respect.