Conform anuntului din prima pagina arw.ro avem posibilitatea de a face comanda
pentru orice arme facute de " Baikal, Benelli, Blaser,Browning, Rizzini ,Stoeger si Winchester "
Intrebarea mea este : In cat timp din momentul comenzii (facuta de magazin catre Bucuresti) armele
ajung in magazinul de unde a fost facuta comanda pentru o arma Baikal izh18 cal 222 rem ?
Comanda Arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Comanda Arrow
Salutare!, am fost pe data de 21.02.2010 la magazinul ARW de la Gara si voiam sa vad cu arata Stoeger 2000 BlacK, binenteles ca nu il aveau, am vorbit cu d-nul armurier ,,tinerelu'', si sa constat cu uimire ca nu il au, motivu?, ,,domnu-le se dau ca painea calda'', degeaba ati citit pe forum sa a sosit transport nou.... etc, ca trebuie trebuie sa dati un avans....., in mare...va sunam noi. Deci pana la urma in mare....sa nu mai punem botul la discutiile de pe forum. In concluzie tare dezamagit.
(
Re: Comanda Arrow
Buna ziua.emy2222 wrote:Salutare!, am fost pe data de 21.02.2010 la magazinul ARW de la Gara si voiam sa vad cu arata Stoeger 2000 BlacK, binenteles ca nu il aveau, am vorbit cu d-nul armurier ,,tinerelu'', si sa constat cu uimire ca nu il au, motivu?, ,,domnu-le se dau ca painea calda'', degeaba ati citit pe forum sa a sosit transport nou.... etc, ca trebuie trebuie sa dati un avans....., in mare...va sunam noi. Deci pana la urma in mare....sa nu mai punem botul la discutiile de pe forum. In concluzie tare dezamagit.(
Imi pare rau ca sunteti dezamagit. Dar cu adevarat ce a spus colegul meu este real. Transportul la Stoeger trebuie sa soseasca, ce am anuntat, pentru ca asa am convenit cu ceilalti forum-isi au fost armele Baikal cu interes pentru modelul MP153. Ce postam pe site este real, iar daca gresim (a se citi gresesc eu
Cu respect.