arma de vanatoare baikal

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

gingirica

arma de vanatoare baikal

Post by gingirica »

salutare am si eu o intrebare despre arma V.IJ27M.N.1 mia zis cineva ca arma nu prea o pot folosi la campie datorita acelor gauri din teava zicandumi ca isi pierde din compresie si are bataia pe distanta scurta va multumesc
radu.b

Re: arma de vanatoare baikal

Post by radu.b »

gingirica wrote:salutare am si eu o intrebare despre arma V.IJ27M.N.1 mia zis cineva ca arma nu prea o pot folosi la campie datorita acelor gauri din teava zicandumi ca isi pierde din compresie si are bataia pe distanta scurta va multumesc
Buna ziua.
Va raspund tot cu o intrebare. Sunteti vanator?
Cu respect.
gingirica

Post by gingirica »

in devenire dar am familia de vanatori avand bani acum asi vrea sa o iau pe numele lui cumnatumiu acum imi puteti raspunde respect va multumesc
radu.b

Post by radu.b »

gingirica wrote:in devenire dar am familia de vanatori avand bani acum asi vrea sa o iau pe numele lui cumnatumiu acum imi puteti raspunde respect va multumesc
Ok . Ca sa stiu exact ce va spun despre arma.
Armele de vanatoare sunt de doua feluri: cu teva lisa (categorie in care intra bock-urile si cele clasice) si cele cu teava cu ghinturi (categorie din care fac parte carabinele) fiecare cu avantaje si dezavantajele ei.
Cele cu teava lisa se folosesc pe distante scurte si functie de marimea de alica se pot vana de la pasari mici la vanat mare (mistret...) cand se foloseste cartus breneke(cu un singur proiectil).Avantajul ar fi ca la un singur foc se pot trimite mai multe proiectile, probabilitatea sa atingeti tinta fiind mult mai mare, dezavantajul ar fi ca datorita lipsei ghinturilor, proiectilul (chiar si la breneke) nu are o traiectorie precisa peste o anumita distanta. Acest lucru nu inseamna ca nu se poate folosi genul acesta de armament la campie. Arma de care ati pomenit este un bock cu camera cartusului nichelata si care sunt convins ca veti fi cat se poate de multumit.
Este clar ca daca dumneavoastra doriti genul de vanatoare pe distante mari, recomandarea mea este sa va cumparati carabina.Avantaj - distanta net mai mare, dezavantaj - se trimite un singur proiectil.
Nu imi este foarte clar la ce v-ati referit cu gaurile din teava. Daca v-ati referit la armele cu teava aerata, cum se folosesc la tir sportiv codul de produs nu este cel scris de dumneavoastra in primul mesaj este codul unei arme de vanatoare.
Oricum mai multe detalii tehnice le veti primi cand faceti cursul de armurier in baza legii 295 si apoi cursul de vanatoare al AJV-ului. Cred ca v-am lamurit cat de cat. :wink:
Cu respect.
gingirica

Post by gingirica »

multumesc dar asa era postata pe net cu teava aerata inseamna ca este postata doar asa ca ea este cu un singur tragaci iar in descrierea ei zice ca are 2 tragace au bagat ceva asemanator ,ea de ex costa 22mil lei vechi si la alta de 30si ceva este fotografiata aceeasi arma cineva imi zice ca aceea arma cu tevile aerate nu ar avea bataia ca celelalte lise mie nu imi trebuie ceva pe distante mari dar cum imi explicase acel vanator arma nu avea raza de doborare decat la max 20m asta mar fi interesat daca ar fi raza de doborare max 40 m ar fi ok ca imi place tare mult arma Cu respect
gingirica

Post by gingirica »

scuze mai am o intrebare am accesat site_ul dumneavoastara si vad ca arma nu mai este postata mai este in magazin ca eu vreau sa o iau pana la sfarsitul luni asteia daca nu mai este mai puteti face comanda la ea eu st din Timisoara si vreau sa o iau de aici de la arrow ca am vb cu colegul dv si ia zis ca ea daca este la Bucuresti in o saptamana ar veni dupa ce fac comanda dar daca nu mai este cam in cat timp ar ajunge in tara va multumesc tare mult asi avea nevoie de acest raspuns
radu.b

Post by radu.b »

gingirica wrote:scuze mai am o intrebare am accesat site_ul dumneavoastara si vad ca arma nu mai este postata mai este in magazin ca eu vreau sa o iau pana la sfarsitul luni asteia daca nu mai este mai puteti face comanda la ea eu st din Timisoara si vreau sa o iau de aici de la arrow ca am vb cu colegul dv si ia zis ca ea daca este la Bucuresti in o saptamana ar veni dupa ce fac comanda dar daca nu mai este cam in cat timp ar ajunge in tara va multumesc tare mult asi avea nevoie de acest raspuns
Nu mai apare pe site pentru ca acum nu am pe stoc in depozit. Ce este postat pe net nu este cu teava aerata este sina de la catare este alt ceva iar faptul ca poza a fost cu un singur tragaci este ca asa am avut-o la dispozitie, diferenta de detaliu fiind nesemnificativa.
Despre comanda sincer nu stiu sa va raspund. Dar totusi mergeti si vorbiti cu colegul meu la magazin sa o aduca saptamana viitoare.
Cu respect.
gingirica

Post by gingirica »

cand mai primiti marfa?si mar interesa daca mai va vine si ij27m.n.1 multami
gingirica

Post by gingirica »

imi raspunde si mie cineva
gingirica

Post by gingirica »

cand mai postati pe net poze cu arme?cand primiti arme?respect
radu.b

Post by radu.b »

gingirica wrote:cand mai postati pe net poze cu arme?cand primiti arme?respect
Buna ziua.
Este greu de estimat. Dar in principiu trebuie sa primim cam in doua saptamani.
Cu respect.
gingirica

Post by gingirica »

multumesc o sa o mai primiti si pe aceea care ma intereseza pe mine cea cu camera nichelata V.IJ27M.N.1 cu respect ast raspuns
gingirica

Post by gingirica »

imi raspunde si mie cineva ? respect
gingirica

Post by gingirica »

salutare imi poti raspunde si mie la intrebarea de mai sus va multumesc
gingirica

Post by gingirica »

salutare va rog frumos imi puteti raspunde si mie la intrebarea legata de arma V.IJ27M.N.1cea cu camera nichelata daca se mai poate gasi la dumneavoastra sau daca se va mai face comanda la ea ca pe pagina dumneavoastra nu mai este si banuiesc ca sa si vandut chiar va rog va multumesc
Post Reply