Ij 43 Pt. Admin

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
vali

Ij 43 Pt. Admin

Post by vali »

Buna ziua!

La mijlocul lui august imi iese autorizatia de cumparare si am vazut la magazinul Arrow din Cluj(de unde am cumparat si dulapul de arma) un Ij43 cu 2 tevi juxtapuse la 1700RON.
Am vazut si pe site afisat anuntul:"ARMA BAIKAL CLASICA CAL.12/76 /SOC/seria (V.IJ43.1Q) Fabricant: BAIKAL Pret: 1707.89 RON ".Banuiesc ca este vorba de aceiasi arma.
Va rog sa imi dati mai multe detalii despre arma(greutate,lungime tevi, daca are socuri fixe sau nu, etc) deoarece as vrea sa o cumpar.

Cu respect,
Vali
radu.b

Re: Ij 43 Pt. Admin

Post by radu.b »

vali wrote:Buna ziua!

La mijlocul lui august imi iese autorizatia de cumparare si am vazut la magazinul Arrow din Cluj(de unde am cumparat si dulapul de arma) un Ij43 cu 2 tevi juxtapuse la 1700RON.
Am vazut si pe site afisat anuntul:"ARMA BAIKAL CLASICA CAL.12/76 /SOC/seria (V.IJ43.1Q) Fabricant: BAIKAL Pret: 1707.89 RON ".Banuiesc ca este vorba de aceiasi arma.
Va rog sa imi dati mai multe detalii despre arma(greutate,lungime tevi, daca are socuri fixe sau nu, etc) deoarece as vrea sa o cumpar.

Cu respect,
Vali
Buna ziua.
Imi cer scuze de intarzierea raspunsului.
Arma este aceeasi. Lungimea tevilor este de 710mm, camera cartusului de 76, greutatea 3,3kg.Dar mai multe detalii cereti de la colegul meu din magazin ca sigur va pune la dispozitie toate datele.
Cu respect.
Post Reply