tevi ghintuite

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristi

tevi ghintuite

Post by cristi »

va salut
am o intrebare daca comercializati sau stiti de unde se poate cumpara tevighintuite pentru introducerea prin teava lisa a unei arme IJ 58 M
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Din informatiile pe care le detinem, nu exista la IJ acest tip de tevi, care sa poata fi introduse in tevi lise.
Nu cred ca aveti solutie la problema Dvs., deoarece din ce stiu, nu poate fi folosita de ex. o teava Krieghoff intr-o arma de alta marca.
Marius Cocarla
cristi

tevi ghintuite

Post by cristi »

revin pentru ceva lamuriri
am inteles ca in urma cu citiva ani la Cugir se putea obtine pentru orice tip de arma cu alice, tevi ghintuite ce se introduceau prin teava lisa, dar a aparut un ordin care a interzis pe viitor aceste tevhi ghintuite.
arrow
Site Admin

Re: tevi ghintuite

Post by arrow »

cristi wrote:am inteles ca in urma cu citiva ani la Cugir se putea obtine pentru orice tip de arma cu alice, tevi ghintuite ce se introduceau prin teava lisa, dar a aparut un ordin care a interzis pe viitor aceste tevhi ghintuite.
Imi pare rau, nu stiu nimic depre asa ceva.
Nu vreau sa va contrazic, dar cred ca as fi aflat si eu despre o asemenea performanta a celor de la Cugir, intrucat sunt si eu vanator si prin natura locului de munca actual am mereu legatura cu tot ce este legat de vanatoare in Rom.
Guest

Post by Guest »

Walther produce tevi introduse pentru lise basculante.Dar pretul e cat Ij-ul!
cristi

Post by cristi »

totisi cum poate fi luata legatura cu producatorul?
e-mail sau telefon?
Guest

Post by Guest »

Vezi www.krieghoff.de/english la accesorii
Guest

Post by Guest »

Post Reply