O problema mica la un STOEGER

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
greenhorn

O problema mica la un STOEGER

Post by greenhorn »

Am cumparat un STOEGER pe data de 28.12.2006 de la magazinul ARROW din Constanta. La scurt timp dupa achizitionare, am observat ca ulucul armei (piesa numarul E01 si numarul de catalog 33086) are un joc fata-spate de circa 4 mm. Din aceasta cauza, in timpul vanatorii a aparut chiar o crapatura a ulucului. Nu stiu care este cauza. Din toate fotografiile studiate am observat ca acel capac, ce se insurubeaza in capatul magaziei de munitie, intra perfect pana ia contact cu ulucul. La arma mea, acest lucru nu se intampla, cele doua saibe (E04 si E03) ramanand la vedere. Nu cred ca este din vina asamblarii pentru ca mai cunosc un vanator ce intampina aceeasi problema, la o arma similara cumparata in aceeasi perioada de la un magazin ARROW din Bucuresti.
Intrebarile mele sunt: care credeti ca este problema si cum poate fi ea rezolvata?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ce iubesc in viata asta?
Calul, flinta si nevasta...
greenhorn

Post by greenhorn »

Am gasit problema. Era totusi din asamblare. Am studiat foarte atent schema armei si am observat ca cele doua saibe sunt asezate in desen langa uluc si atunci le-am introdus inainte de inelul sudat pe teava armei. Totul s-a potrivit perfect.
Acum, din cauza tampeniei mele, m-am ales cu ulucul crapat. Nu stiu cat mai tine asa ca pun urmatoarea intrebare, la care chiar sper sa primesc un raspuns intr-un timp rezonabil: pot comanda la un magazin Arrow un uluc nou si cat m-ar costa?
Ce iubesc in viata asta?
greenhorn

Post by greenhorn »

Nu va suparati ca insist, dar imi pare ca aici fiecare vorbeste ca la spovedanie, nimeni nu asculta si credinciosul pleaca acasa cu convingerea ca ii vor fi iertate pacatele si poate sa o ia de la inceput. Sau vorba aceea: "Nu lasa pe maine ce poti face azi. Lasa pe pomaine, ca poate nu mai este necesar." Dovada ca eu mi-am dat singur raspuns la prima problema.
Dar revin: pot comanda la dvs. un uluc de STOEGER?
Ce iubesc in viata asta?
radu.b

Post by radu.b »

greenhorn wrote:Nu va suparati ca insist, dar imi pare ca aici fiecare vorbeste ca la spovedanie, nimeni nu asculta si credinciosul pleaca acasa cu convingerea ca ii vor fi iertate pacatele si poate sa o ia de la inceput. Sau vorba aceea: "Nu lasa pe maine ce poti face azi. Lasa pe pomaine, ca poate nu mai este necesar." Dovada ca eu mi-am dat singur raspuns la prima problema.
Dar revin: pot comanda la dvs. un uluc de STOEGER?
Buna ziua.
Imi cer scuze dar am lipsit din firma doua saptamani.
Nu imi dau seama acum ce s-a intamplat, totusi puteti trimite arma catre firma, poate reusim ca pana la comanda pentru piesa de schimb sa rezolvam cumva temporar problema astfel incat sa o puteti folosi tot sezonul de vanatoare.
Cu respect.
Radu
greenhorn

Post by greenhorn »

Multumesc pentru raspuns. Nu este o problema grava. Este o crapatura mica dar cred ca in timp va avansa. Sunt convins ca nu se va sparge sezonul asta dar, fiind un pic perfectionist, ma deranjeaza ceva ce nu este in perfecta stare. Ce trebuie sa fac pentru a comanda ulucul? Trebuie sa vin pana la Bucuresti? Eu sunt din Slobozia si am ceva drumuri prin Otopeni dar am oroare de circulatia actuala din Bucuresti.
Si daca tot suntem la capitolul modificari si reparatii. Patul de la arma este un pic cam lung pentru mine, asa ca i-am scos partea din spate de cauciuc si am inlocuit-o cu o protectie de plastic de la o arma veche. Unde as putea sa apelez pentru o modificare a patului? Mi-ar placea sa-i pun protectia de cauciuc la loc.
Cu sincer respect, va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ce iubesc in viata asta?
Post Reply