accize arme

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

killer_533

Post by killer_533 »

Cei din USA nu trimit nici un fel de arme AC sau arcuri in Romania. Nu le primeste vama romana. Si eu am vrut sa-mi aduc o pusca AC calibrul .50 din USA si nu am reusit ... dar mi-o comand din Finlanda. Si vine ca un pachet obisnuit ... la posta ... nu ma duc la nici un armurier, nicaieri. Imi trebuie numai notificare de la politie ... dupa care o inscriu si platesc acciza.
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
super_sniper

Re: accize arme

Post by super_sniper »

sa inteleg ca daca ma duc la bulgari si vreau sami iau o arma cu aer comprimat de ex un hatsan torpedo155 cal 6.35mm nu platesc taxe vamale? sunt persoana fizica. acolo sunt mult mai ieftine de ex un hatsan torpedo 155 cal 6.35 la bulgari costa 900ron la noi 1700 ron :roll:
haiosu

Re: accize arme

Post by haiosu »

super_sniper wrote:sa inteleg ca daca ma duc la bulgari si vreau sami iau o arma cu aer comprimat de ex un hatsan torpedo155 cal 6.35mm nu platesc taxe vamale? sunt persoana fizica. acolo sunt mult mai ieftine de ex un hatsan torpedo 155 cal 6.35 la bulgari costa 900ron la noi 1700 ron :roll:
nu platesti vama, in schimb vei plati acciza...asta daca nu s-a mai modificat ceva intre timp
Post Reply