BOCK-UL ARE SI EJECTOARE? SOCURILE SUNT CATE 5 PENTRU FIECARE TEAVA SAU SUNT 5 DE TOATE? MULTUMESC
CE SA ALEG BOCK SAU SEMIAUTOMATA
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
JUNIOR
CE SA ALEG BOCK SAU SEMIAUTOMATA
DATI-MI UN SFAT. CE SA ALEG INTRE ARMA BOCK NI. SOC.+ CAL.12/76/seria + SET 5SOCURI PT.BOCK IJ27EM.NS SI ARMA SEMIAUTOMATA BAIKAL CAL.12/76 /SOC .
BOCK-UL ARE SI EJECTOARE? SOCURILE SUNT CATE 5 PENTRU FIECARE TEAVA SAU SUNT 5 DE TOATE? MULTUMESC
-
Hampu The Great
...dar nu numai, depinde foarte mult si de ceea ce astepti tu de la vanatoare, de cum intelegi tu problema asta. Mai tine si de personalitate.Arrow wrote:Depinde foarte mult de vanatoarea pe care o faceti.
Daca esti incepator si eu iti recomand tot bockul.
In general insa eu sunt pentru semiautomate. Baikal-ul de care zici tu are probleme destul de mari in functionare si eu unul nu il pot vorbi de bine in fata nimanui.
Mult mai bine iti dezvolti aptitudinile pe o arma cu doua tevi..e lucru stiut si dovedit.
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat intrucat stiu asta si intrucat ma revolt...
Noi asiguram garantie si service post garantie tuturor armelor pe care le vindem si pot spune ca nu am avut probleme semnificative cu Baikalul semiauto.Hampu The Great wrote: Baikal-ul de care zici tu are probleme destul de mari in functionare si eu unul nu il pot vorbi de bine in fata nimanui.
Totusi, asa cum am spus mai sus, si eu sunt pentru bock.
Marius
-
Hampu The Great
Sunt convins, nici nu vreau sa fac prea multe comentarii pentru ca nu cunosc decat superficial chestiunea.Arrow wrote:Noi asiguram garantie si service post garantie tuturor armelor pe care le vindem si pot spune ca nu am avut probleme semnificative cu Baikalul semiauto.Marius
Faptul ca are un mecanism mai ...complicat si este ceva mai grea decat alte arme din categoria ei e un impediment compensat prin pret.
In grupa mea exista trei vanatori (unul posesor, alti doi care doar au testat) ce au utilizat astfel de arme la unele din aceste partide participand si eu.
Pot spune ca au fost multe focuri ratate din cauza ca tubul cartusului tras nu a mai putut fi extras de pe teava din cauza inflorituri sertizarii.
Sigur asta se poate pune si in carca munitiei utilizate, desi nici ea nu era de lepadat.
Arma s-a comportat excelent atunci cand s-au folosit doar cartuse Sellier & Bellot cu capacel transparent in loc de gura sertizata; munitie ce fusese recomandata de magazinul de la care fusese cumparata una din arme.
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat intrucat stiu asta si intrucat ma revolt...