Intrarea in UE schimba taxele vamale si la arme?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
greenhorn

Intrarea in UE schimba taxele vamale si la arme?

Post by greenhorn »

Buna ziua tuturor,
Am si eu doua intrebari, la care nu cred sa gasesc raspuns in alta parte.
Stiti cumva daca dupa intrarea in Uniunea Europeana vor disparea taxele vamale la armele de productie comunitara (Benelli, Berretta etc)?
A doua intrebare se refera la calitatea de reprezentant al producatorului Benelli in Romania. Pe site-ul Benelli, firma Arrow International figureaza ca facand parte din reteaua de distributie, in calitate de reprezentant pentru Romania. Daca lucrurile stau in acest mod, as putea procura o arma din catalogul Benelli prin firma dumneavoastra? M-ar interesa o semiautomata calibrul 12, Raffaelo, Raffaelo Crio sau Montefeltro (parca asta era denumirea). Asta numai in cazul in care dispar taxele vamale. Daca nu dispar, cred ca voi opta pentru STOEGER 2000.

Cu sincer respect

Ce iubesc in viata asta...calul, flinta si nevasta
Soimul Maltez

Re: Intrarea in UE schimba taxele vamale si la arme?

Post by Soimul Maltez »

greenhorn wrote:Ce iubesc in viata asta...calul, flinta si nevasta

In ordinea asta? 8) :wink: :lol:
focu' si cartusu'
greenhorn

Post by greenhorn »

lol

Pai,
1. calul l-am cumparat anul asta... un autoturism german nou, nout, (garantie)
2. flinta n-am luat-o inca, dar urmeaza o semiautomata italiana probabil, nou, nouta (garantie)
3. nevasta a fost noua (zice ea :? ), iar acum este iesita din garantie dar in stare perfecta.

Cred ca nu pot sa dau o ordine.... :P
Last edited by greenhorn on Fri Dec 22, 2006 1:57 pm, edited 1 time in total.
Ce iubesc in viata asta?
Calul, flinta si nevasta...
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Problema nu sta in taxele vamale, care sunt zero de cativa ani (pt. produse fabricate in UE), ci in nivelul accizelor, care este de 100% la import.
Pana la sfarsitul anului, aceste accize se aplica numai persoanelor juridice. Conform noului cod fiscal, se pare ca de la inceputul lui 2007, accizele de 100% se vor aplica si persoanelor fizice la importul de arme.

Marius
Post Reply