arme si munitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
arme si munitie
Buna ziua! Vad ca nu aveti afisate preturi la arme si munitie... se scumpesc IAR???? aceste "produse de LUX?"
O sa ajungem sa mergem la vanatoare cu sulita 
Re: arme si munitie
Buna ziua.rahan wrote:Buna ziua! Vad ca nu aveti afisate preturi la arme si munitie... se scumpesc IAR???? aceste "produse de LUX?"![]()
O sa ajungem sa mergem la vanatoare cu sulita
Da, aveti dreptate. Nu neaparat se maresc. Am sters preturile datorita aplicarii accizelor. Inca nu stiu cum o sa pot afisa preturi duale. De aceea rugamintea mea, pentru a afla un pret anume, sa luati legatura cu unul dintre colegii de la magazine sau distribuitorii nostrii.
Cu respect.
Multumesc de raspuns! Poate ,vreodata ori niciodata(cel mai probabil-ca asa e la noi) se vor scoate ceste accize sa tragem si noi fara gandul la portofel!
Cu stima!
-
Safe&Sound
Re:
Sa intelegem asadar ca munitia destinata armelor inscrise in permis ca "arme de tir sportiv" se va ieftini in magazinele Arrow prin faptul ca pretul acesteia nu va contine acciza pentru produse de lux?radu.b wrote: Inca nu stiu cum o sa pot afisa preturi duale.
Salutare,am o intrebare se aduc arme la comanda? multumesc!!!:D
Buna ziua.Abz|Fery wrote:Salutare,am o intrebare se aduc arme la comanda? multumesc!!!:D
Da se poate aduce orice model de arma dorit de dumneavoastra cu doua conditii: sa fie marca comercializata de noi si sa nu fie de uz militar.
Cu respect.
-
adisan77ro
Buna ziua,
Se poate aduce modelul Winchester 94 in cal. 30-30 ? si la ce pret?
Se poate aduce modelul Winchester 94 in cal. 30-30 ? si la ce pret?
-
adisan77ro
Bun ziua! Se poate totusi un raspuns la intrebarea de mai sus? Sau va trebui sa astept raspunsul in plic in "cele 30 de zile legale"? 
-
adisan77ro
30 de zile care din pacate au trecut si ele insa.....tot fara raspuns 
buna ziua
cum as putea sa gasesc la dumneavostra in stoc sau sa aduceti la comanda calibrul 5,6x39 r?
cum as putea sa gasesc la dumneavostra in stoc sau sa aduceti la comanda calibrul 5,6x39 r?
Buna ziua.adisan77ro wrote:30 de zile care din pacate au trecut si ele insa.....tot fara raspuns
Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat. Cel mai bine era daca puteati sa-mi dati un PM pentru ca atunci il gasam in corespondenta zilnica. Oricum nu este o scuza.
Se poate aduce. Se fabrica in trei variante. Doua din ele au si calibrul care va intereseaza 30-30. Preturile pentru Model 94 Sporter - cu teava de 61cm - 6950lei (cu aproximatie) si Model 94 Short - cu teava de 51cm - 6400lei (tot aproximativ). Preturile - ma repet - sunt valabile la data de astazi.
Daca doriti sa comandati acest model de arma va rog sa luati legaura cu unul din colegii mei de la magazine sau cu unul din distribuitorii nostii.
Din pacate nu stiu sa va dau un termen de livrare, aceasta informatie este strict influentata de durata obtinerii licentelor de import.
Cu respect.