D Dupleks - un breneke revolutionar

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

D Dupleks - un breneke revolutionar

Post by radu.b »

Deschid acest topic pentru a va aduce in atentie aceasta noua marca de munitie cu proiectil unic, pentru armele cu teava lisa.
Incepand cu aceasta luna suntem distribuitorii autorizati ai firmei D Dupleks. Momentan de la firma lituaniana am adus doua modele de munitie Dupo 28 si Hexolite 32.
Prin ce se caracterizeaza acest tip de munitie:
- materialul - otel moale ce asigura controlul deformarii la impact;
- corp monobloc - asigura centrarea si echilibrul perfect;
- acoperirea cu polymer ce asigura frecarea redusa cu teava armei;
- dimensionare ideala ce asigura folosirea cu orice marime de soc;
AVANTAJE:
- transferul efectiv de energie cu oprire in foc imediata;
- precizie ridicata;
- nu contine plumb deci reziduri pe teava inexistente;
- traiectorie liniara.
http://youtu.be/hsfMgRSwS5I
Image
Image
adisan77ro

Re: D Dupleks - un breneke revolutionar

Post by adisan77ro »

Pret? :?: :D
radu.b

Post by radu.b »

adisan77ro wrote:Pret? :?: :D
Buna ziua.
Sunt deja pe site. Dupo 28 este 8,60 lei, iar Hexolite 32 este 11,60lei. Pretul este pe bucata si amandoua modelele sun la impachetare de 5 buc.
Cu respect.
adisan77ro

Post by adisan77ro »

Sunt doar ptr lisa lisa sau si ptr lisa Slug?
violiv

Post by violiv »

Pentru lisa-lisa nu pentru lisa-ghintuita :mrgreen:
radu.b

Post by radu.b »

adisan77ro wrote:Sunt doar ptr lisa lisa sau si ptr lisa Slug?
Buna ziua.
Sunt breneke care merg inclusiv pentru full-choke. Sau cel putin asa spune producatorul. Asa ca dupa parerea mea merg si pentru teava slug.
Cu respect.
violiv

Post by violiv »

@radu.b
Sa nu incurcam borcanele.
Tevile lise cu suprafata oglinda la interior si cu diverse socuri la capat sunt cele cu care suntem toti obisnuiti si pentru care se fabrica proiectile unice ce se stabilizeaza pe traiectorie pe principiul sagetii - adica au o codita mai mica sau mai mare, obligatoriu mai usoara ca varful, ce le tine pe traiectorie si nu le lasa sa se dea peste cap.

Tevile zise "slug" sunt tevi de calibrul normal pentru o lisa dar prevazute cu ghinturi asemanatoare carabinelor. Ele trag proiectile asemanatoare cu "gloantele" pentru carabina, proiectile ce se stabilizeaza pe traseu giroscopic si necesita imprimarea unei miscari de rotatie in jurul axei longitudinale.

Proiectilul din acest topic este din cele "cu codita", nu are nevoie de rotatie pentru stabilizare si nu se poarta optim daca e facut titirez.

Ca se pot trage proiectile de un anume fel si prin tevi pentru care nu sunt dedicate e adevarat....romanii pot orice.

@adisan77ro
Proiectilele pentru tevi ghintuite au un sabot din plastic dur, facuta asa ca sa se infiga in ghinturi si sa se roteasca dupa cum ii dicteaza acestea. Dupleks are la exterior un plastic moale, facut sa se turteasca usor la trecerea prin ghinturi si nu cred ca se va mula eficient pe ghinturi. Daca teava ta este una lisa-lisa, doar ca ceva mai scurta si dotata cu inaltator si catare atunci nu-i nicio problema. Daca ai ghinturi atunci trage Remington ca pentru asta au fost facute...pretul e foarte apropiat si efectul mai bun.
Guest

Post by Guest »

Cand aduceti si
http://www.ddupleks.lv/EN/articles/show/dupo_7_news
pentru cei care avem arme de vanatoare in cal .410?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Guest

Post by Guest »

Vreo veste?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
radu.b

Post by radu.b »

Guest wrote:Vreo veste?
Buna ziua.
Nu acest model. Ce pot sa va raspund este ca de la DDupleks, anul acesta vor fi disponibile modelele Monolit 32, Dupo 28, Dupo 23, Dupo 20 (ce ar acoperi cam toate calibrele uzuale 12 , 16 , 20), Hexolite 32, Hexolite Magnum 32 si Rossa 32.
Cu respect.
alexx5

Post by alexx5 »

Cam in ce data si la ce magazine gasim munitia aceasta in calibrul 16??
alexx5

Post by alexx5 »

Nici un semn de viata de la nimeni??
Guest

Post by Guest »

Ganditi-va si la cei care au pusti de .410 (chiar daca suntem putini) si aduceti si cateva DUPO 7 :cry: la anul, daca anul asta nu se mai poate!

Image
radu.b

Post by radu.b »

Guest wrote:Ganditi-va si la cei care au pusti de .410 (chiar daca suntem putini) si aduceti si cateva DUPO 7 :cry: la anul, daca anul asta nu se mai poate!

Image
Buna ziua.
Scuze, dar nu am raspuns cam demult pe forum. Calibrul .410 este destul de greu, pentru ca in afara de dumneavoastra, sincer pe altcineva nu am auzit sa ceara. Dar cine stie. Poate la anul cum ati spus.
Calibrul 16 trebuie sa vina odata cu tot lotul de marfa. Sunt ceva probleme cu licentele de export la ei dar sper sa se rezolve.
Cu respect.
alexx5

Post by alexx5 »

Multumesc, in concluzie urmeaza ca un urmatorul interval (citeva saptamini)sa apara munitia DDupleks in magazine!???
Post Reply