accize arme
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
accize arme
Ce stiti despre majorarea accizelor la arme?Se vor majora?
taxe vamale si accize
Salut, stie cineva care sunt taxele vamale si accizele pentru arme second-hand?
Pt.persoane fizice nu se percep accize.Daca arma este din comunitate si prezinti la vama certificat de origine "eur 1" nu se platesc nici taxe vamale.Ramane sa platesti t.v.a. (19 %).Fiind arma second hand,mai mult ca sigur ca o sa platesti t.v.a. la valoarea din catalog(valorile in vama pt.persoane fizice).
-
Soimul Maltez
Cam greu de facut rost de EUR1 pt. second hand...viorel wrote:Pt.persoane fizice nu se percep accize.Daca arma este din comunitate si prezinti la vama certificat de origine "eur 1" nu se platesc nici taxe vamale.Ramane sa platesti t.v.a. (19 %).Fiind arma second hand,mai mult ca sigur ca o sa platesti t.v.a. la valoarea din catalog(valorile in vama pt.persoane fizice).
focu' si cartusu'
-
george_ciprian
-
adrian_aka
Adrian
Salut sunt nou pe forum dar as vrea sa intreb despre accize
Vreau sa imi comand un composite bow din america de la Bowtech
Am sunat la ei si il expediaza costa si putin vreo 200 dolari la care se adauga kitul complet de arc vreo 1200 ----- si acum intrebarea am accize la el de 100% ca daca da nu imi permit sau cum as putea face daca se poate legal sa nu le platesc
Vreau sa imi comand un composite bow din america de la Bowtech
Am sunat la ei si il expediaza costa si putin vreo 200 dolari la care se adauga kitul complet de arc vreo 1200 ----- si acum intrebarea am accize la el de 100% ca daca da nu imi permit sau cum as putea face daca se poate legal sa nu le platesc
-
killer_533
Le scrii si ii rogi sa iti treaca pe factura 120$ costul marfii ..... pe ei nu-i intereseaza, in principiu, cat iti trec pe factura .... atat timp cat isi primesc toti banii.
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18

Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18

-
adrian_aka
adrian_aka
Le scrie mare pe site ca ei nu pun pe factura alt pret
Deci faza aia nu merge...
Stiu ca la arme e acciza de 100% da nu stiu daca se aplica si la arcuri.... ca sunt si ele bagate la arme neletale
Deci faza aia nu merge...
Stiu ca la arme e acciza de 100% da nu stiu daca se aplica si la arcuri.... ca sunt si ele bagate la arme neletale
-
adrian_aka
adrian_aka
A si ce vroiam sa mai intreb daca am permis de port arma (pt arme neletale in speta arma cu aer comprimat si pistol cu bile de cauciuc) se poate sami trimita direct prin posta nu? fara sa apelez la armurier si dupa aia sa merg sa o declar la politie ....
sau daca nu cum