Munitie Sellier & Bellot Soft Point 11,7 gr. cal. 30.06

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Adrian Burcea

Munitie Sellier & Bellot Soft Point 11,7 gr. cal. 30.06

Post by Adrian Burcea »

CARTUS /30.06/TEILMANTEL/11,7G. (I.3006.SP11)
Am navigat pe site-ul ARROW si am vazut ca este mentionat dar, cand am cerut in magazinele din Constanta, mi s-a raspuns ca nu sunt.Am facut comanda si cand am intrebat daca a sosit, am primit raspunsul ca, de fapt, nu sunt nici macar in depozit.Oare munitia unei firme asa de cunoscuta sa nu se gaseasca ? Acum, cind mai este putin si incepe sezonul de tap ? Va rog, ma poate ajuta cineva? Multumesc.Adi.
Franchi Raptor
Blaser R93
radu.b

Re: Munitie Sellier & Bellot Soft Point 11,7 gr. cal. 30.06

Post by radu.b »

Adrian Burcea wrote:CARTUS /30.06/TEILMANTEL/11,7G. (I.3006.SP11)
Am navigat pe site-ul ARROW si am vazut ca este mentionat dar, cand am cerut in magazinele din Constanta, mi s-a raspuns ca nu sunt.Am facut comanda si cand am intrebat daca a sosit, am primit raspunsul ca, de fapt, nu sunt nici macar in depozit.Oare munitia unei firme asa de cunoscuta sa nu se gaseasca ? Acum, cind mai este putin si incepe sezonul de tap ? Va rog, ma poate ajuta cineva? Multumesc.Adi.
Buna ziua.
Se prea poate sa se fi terminat de pe stoc in depozit. Daca inca mai apar pe site esta datorita frecventei cu care este actualizat. Cartusele in mod normal trebuie sa le primim intr-o luna.
Tinem legatura.
Cu respect.
Adrian Burcea

Post by Adrian Burcea »

radu.b wrote:
Buna ziua.
Se prea poate sa se fi terminat de pe stoc in depozit. Daca inca mai apar pe site esta datorita frecventei cu care este actualizat. Cartusele in mod normal trebuie sa le primim intr-o luna.
Tinem legatura.
Cu respect.
Daca tot sosesc, intr-o luna, cartusele, nu ar fi posibil ca vanatorii sa poata beneficia de noile modele de cartuse : NOSLER PARTITION SI EXERGI ale firmei SELLIER & BELLOT, lansate la ultima expozitie de la IWA, in calibrele 308 win, 30.06 si 9,3x 62 ?.
Vanatorii din Constanta se plang de faptul ca oferta de munitie este cam limitata sau chiar saraca, de exemplu pentru cal.mai sus mentionate.Daca pentru cal 30.06 oferta este acceptabila, pentru celelalte 2 cal. cam lasa de dorit.Oferta de arme a inceput sa se diversifice dar munitia..... nu prea.
Multumesc.Adi.
Franchi Raptor
Blaser R93
radu.b

Post by radu.b »

Adrian Burcea wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Tinem legatura.
Cu respect.
Daca tot sosesc, intr-o luna, cartusele, nu ar fi posibil ca vanatorii sa poata beneficia de noile modele de cartuse : NOSLER PARTITION SI EXERGI ale firmei SELLIER & BELLOT, lansate la ultima expozitie de la IWA, in calibrele 308 win, 30.06 si 9,3x 62 ?.
Vanatorii din Constanta se plang de faptul ca oferta de munitie este cam limitata sau chiar saraca, de exemplu pentru cal.mai sus mentionate.Daca pentru cal 30.06 oferta este acceptabila, pentru celelalte 2 cal. cam lasa de dorit.Oferta de arme a inceput sa se diversifice dar munitia..... nu prea.
Multumesc.Adi.
Buna ziua.
De regula se poate orice. Fiind noutati pentru acest an, pana cand isi seteaza productia conform cererilor probabil o sa le avem disponibile in toamna .Oferta pentru calibrele mai sus mentionate nu este deloc saraca. Ati incercat spre exemplu munitia RWS? Modelele de proiectil pomenite de dumneavoastra isi gasesc corespondent atat in oferta RWS cat si la Winchester.
Cu respect.
Post Reply