Buna ziua,
Informatiile afisate pe site sunt total eronate. Acest model (BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISO) nu are 3300gr, ci 3600 si nici lungimea nu este de 75 cm(este de 72.5 cm).
As dori mai multe informatii (reale) despre capacitatea acestui model.
Multumesc.
BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC BOCK MP27 NI 12
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
misucoltan
Re: BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC BOCK MP27 NI 12
Bua ziua.misucoltan wrote:Buna ziua,
Informatiile afisate pe site sunt total eronate. Acest model (BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISO) nu are 3300gr, ci 3600 si nici lungimea nu este de 75 cm(este de 72.5 cm).
As dori mai multe informatii (reale) despre capacitatea acestui model.
Multumesc.
Aveti dreptate si imi cer scuze. Informatiile le-am luat de pe site-ul lor si nu am fost atent la versiune. Tevile sunt asa cum spuneti de 725mm si greutatea de 3400g(din fisa lor tehnica)
Cu respect.
Re: BOCK MP27 NI 12/76 CU EJECTOARE SI MULTISOC
Aveti aceasta arma in magazin la Oradea sau Timsoara?
sau in Bucuresti????????????
intentionez sa achizitionez una, sau chiar doua (impreuna cu un prieten vanator) in curand!
pretul este cel de pe site?
astept raspunsul dvs.
va multumesc!
era sa uit! una cu pat pentru stanga, preferabil !!!!!!!!!!!!!!!!
intentionez sa achizitionez una, sau chiar doua (impreuna cu un prieten vanator) in curand!
astept raspunsul dvs.
va multumesc!
Buna ziua.silviu_82 wrote:sau in Bucuresti????????????
astept raspunsul dvs.
va multumesc!
Vedeti ca intre timp arma de care m-ati intrebat initial, cu ejectoare, un tragaci si receptor nichelat nu o mai am pe stoc. Intre timp am mai primit bock-uri de la Baikal in alte conformatii. Uitati-va pe site si daca va intereseaza ce exista postat mergeti direct la magazin, oricare, Oradea sau Bucuresti, unde doriti si faceti comanda.
Cu respect.