semiautomata beretta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
chriss_hunter29

semiautomata beretta

Post by chriss_hunter29 »

multzumesc ar mai fi ceva; :D am fost recent pe camp si am testat arma(beretta es 100) cu cartuse magnum 50 gr
reculul este foarte puternic . intrebarea este: arma este conceputa pt. cartuse de 76 {(respectiv magnum) - in cartea tehnica se precizeaza ca magazia este de trei dar daca introduc cartuse de 70 intra 4 - multzi spun ca se feresc sa foloseasca magnum 50 gr pt ca le este frica sa nu strice arma :?:} sau se pot folosi si cartuse de 70 eventual 67[(de la 32 gr pana la 36-40-42 gr)]? iar aici ma intreb daca este adevarat ca gazele produse in timpul tragerii cu cartuse mai mici de 76 se amesteca cu alicele rezultand un foc mai putzin concentrat???
Klauss

Beretta

Post by Klauss »

Draga Criss .
Beretta pe care ai probat-o avea camera de 70 sau de 76. Daca e de 76 poti trage linistit orice cartus cu lungimea tubului pina in 76. Daca e de 70 nu e recomandata sa folosesti munitie de 76.
Cit despre povestea cu amestecarea alicelor cu gazele eu nu cred ca e posibil asa ceva decit doar daca din diverse motive bura scapa presiune pe linga ea . S-a mai intimplat cu burele confectionate din pisla .
chriss_hunter29

multumesc, arma este cu camera de 76
mi se pare reculul cam mare la munitia magnum...este doar o parere de-a mea sau e treaba generala?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Multumesc Klauss pt. raspunsuri. Ai dreptate.
La cartusele magnum, reculul este intr-adevar semnificativ mai mare. Pentru acest motiv, eu care sunt destul de usor si subtire, nu le indragesc. Daca tragi mult, de ex la pasari, reculul poate fi o problema. Daca tragi cateva focuri pe zi, cred ca nu conteaza.
Marius
chriss_hunter29

ce parere aveti de o comparatie :stoeger vs. beretta
pareri pro si contra....
Klauss

Post by Klauss »

Din cite cunosc Stoeger este o arma produsa in Turcia dupa licenta Beretta.
Am vazut Stoeger la cimp . Merge super. Mi-a luat si mie citiva iepuri din fatza la o distanta la care nu mai credeam ca ii ajunge. Tragea cu BP magnum. Super arma. Proprietarul un tip din Falticeni o luase pentru balta la ratze. L-am trimis personal sa o cumpere de la Bucuresti. La pretul de 19 milioane acum un an, a fost cea mai buna semi la capitolul calitate/pret pe care a gasit-o. A cumparat-o de la magazinul Arrow de linga Gara de Nord unde si eu am fost cautind un bock 12/76mm/teava de 76cm.

No other comments ... ca deja seamana a promovare gratuita.
chriss_hunter29

merci de info ...asta a fost doar pentru stoeger dar daca ar fi sa alegi intre beretta si stoeger???
ex:durabilitate
fiabilitate mecanism
etc
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

chriss_hunter29 wrote:ex:durabilitate
fiabilitate mecanism
etc
Cine stie? Ambele sunt pe piata de numai 1-2 ani.
Klauss

Post by Klauss »

chriss_hunter29 wrote:merci de info ...asta a fost doar pentru stoeger dar daca ar fi sa alegi intre beretta si stoeger???
ex:durabilitate
fiabilitate mecanism
etc
Daca ar fi sa aleg intre Beretta si Stoeger as alege Benelli M3 Super 90 :wink: . Este o arma polivalenta . Mecanismele Benelli de la semi sunt superioare oricaror altora. Drept pentru care chiar si marea firma Beretta colaboreaza in ultimul timp cu cei de la Benelli la capitolul asta, la ultimile semi pe care le-a scos.
De amintit ca Benelli in materie de arme de vinatoare face doar semi, pump si carabine semi(ARGO).
Pentru mai multe detalii deschideti http://www.benelli.it/Prodotti/ .
Post Reply