Diametru exterior luneta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
aiftimieilucian

Diametru exterior luneta

Post by aiftimieilucian »

Buna ziua domnule Radu. Se poate sa ma ajutati cu niste detalii despre luneta bushnell 4200 elite 2,5-10 X 40 ? Ma interesaza diametrul exterior la obectiv si la ocular, pentru a putea cumpara niste capacele de protectie ce se aplica peste luneta. Neavand magazin in Piatra Neamt care sa ma ajute cu aceste detalii, ramane sa astept raspunsul dumneavoastra pentru care va si multumesc anticipat! O zi buna.
radu.b

Re: Diametru exterior luneta

Post by radu.b »

aiftimieilucian wrote:Buna ziua domnule Radu. Se poate sa ma ajutati cu niste detalii despre luneta bushnell 4200 elite 2,5-10 X 40 ? Ma interesaza diametrul exterior la obectiv si la ocular, pentru a putea cumpara niste capacele de protectie ce se aplica peste luneta. Neavand magazin in Piatra Neamt care sa ma ajute cu aceste detalii, ramane sa astept raspunsul dumneavoastra pentru care va si multumesc anticipat! O zi buna.
Buna ziua.
Daca va referiti la luneta care are codul 42-2104M atunci diametrele interioare pentru capace sunt 38 si 48mm.
Cu respect.
aiftimieilucian

Diametrul interior sau exterior? Eu am cerut diametrul exterior! Dumneavoastra spuneti interior! Va rog sa mai verificati odata! Multumesc!
aiftimieilucian

Buna ziua D-le Radu , se pare ca sunteti ocupat si ca sa nu mai deranjez, celor care mai sunt intersati de aceasta informatie , le spun ca diametrul exterior la obiectiv este de 49 mm si diametrul exterior la ocular este de 39 mm. Masurat pe viu , la luneta recent achizitionata 4200 2,5-10 x 40. O zi buna.
radu.b

Post by radu.b »

aiftimieilucian wrote:Buna ziua D-le Radu , se pare ca sunteti ocupat si ca sa nu mai deranjez, celor care mai sunt intersati de aceasta informatie , le spun ca diametrul exterior la obiectiv este de 49 mm si diametrul exterior la ocular este de 39 mm. Masurat pe viu , la luneta recent achizitionata 4200 2,5-10 x 40. O zi buna.
Buna ziua.
Imi cer scuze. Cand v-am scris diametrele am spus diametrul interior masurat chiar pe capace fiind dimensiunea relevanta in cazul in care dumneavoastra gasiti capace de cumparat.
Cu respect.
Post Reply