Buna ziua d-le. Marius!
1.Va rog sa-mi spuneti daca prinderea lunetei armei IJ 18 care este disponibila in magazinul dvs. necesita modificari (prelucrari mecanice).
2. Care este oferta dvs. de lunete cu diametrul prinderii de 26 mm (1").
3. Pentru IJ 18, cal. 223 Rem ce lunetã recomandaþi?
4. Puteti aduce prinderi de 30 mm, tinand cont de oferta bogata a lunetelor pe piata.
5. Pentru ce metoda de vanatoare, ce specii de vanat, etc. se poate folosi luneta 4x32 (camp vizual 6 grade) si luneta 8x56 (camp vizual 3 grade), pentru arma si calibrul indicat. Folosesc arma la vanat mic (gasca, vulpe, caini hoinari, viezuri etc.) si caprior.
6. Ce garantie are arma in cauza?
Multumesc!
luneta IJ 18
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Scuze pt. raspunsul intarziat.
1. Prinderea nu necesita prelucrari daca scoateti surubul de asigurare longitudinala. Surubul poate fi scos fara probleme, luneta nu se va deplasa inainte sau inapoi. Daca doriti sa pastrati surubul, se prelucreaza o gaura in arma (un locas pt. surubul respectiv).
2. Oferta este prea mare ca sa o scriu aici. Majoritatea lunetelor pe care le avem sunt cu diam. de 26mm.
3. Va recomand in ordinea preferintelor mele:
-VB.71.3948 LUNETA BUSHNELL 3-9X40 BANNER DUSK&DAWN, 4.938.026 lei
-VN.51642 Luneta Norconia 3-9x32, pret 1.689.400 lei
-VN.51643 Luneta Norconia 3-9x40, pret 2.062.940 lei
4.Nu putem aduce prinderi pt. diam. 30 mm pt. carabina IJ 18, imi pare rau.
5. Nu va recomand luneta 4x32 pt. ca pe de o parte nu este cu marire variabila, pe de alta parte, daca vorbiti de o luneta din gama noastra actuala de produse, e probabil vorba de o luneta de tip "sport" pt. arme cu aer comprimat. Nu va recomand luneta 8x56, pt. ca e disproportionat de mare pe un IJ 18 (s-ar putea sa necesite o prindere mai inalta), si dupa parerea mea e o luneta pt. capra neagra.
6. Garantie 1 an.
Va multumesc si va rog inca o data sa ma scuzati pt. raspunsul intarziat.
Marius Cocarla
1. Prinderea nu necesita prelucrari daca scoateti surubul de asigurare longitudinala. Surubul poate fi scos fara probleme, luneta nu se va deplasa inainte sau inapoi. Daca doriti sa pastrati surubul, se prelucreaza o gaura in arma (un locas pt. surubul respectiv).
2. Oferta este prea mare ca sa o scriu aici. Majoritatea lunetelor pe care le avem sunt cu diam. de 26mm.
3. Va recomand in ordinea preferintelor mele:
-VB.71.3948 LUNETA BUSHNELL 3-9X40 BANNER DUSK&DAWN, 4.938.026 lei
-VN.51642 Luneta Norconia 3-9x32, pret 1.689.400 lei
-VN.51643 Luneta Norconia 3-9x40, pret 2.062.940 lei
4.Nu putem aduce prinderi pt. diam. 30 mm pt. carabina IJ 18, imi pare rau.
5. Nu va recomand luneta 4x32 pt. ca pe de o parte nu este cu marire variabila, pe de alta parte, daca vorbiti de o luneta din gama noastra actuala de produse, e probabil vorba de o luneta de tip "sport" pt. arme cu aer comprimat. Nu va recomand luneta 8x56, pt. ca e disproportionat de mare pe un IJ 18 (s-ar putea sa necesite o prindere mai inalta), si dupa parerea mea e o luneta pt. capra neagra.
6. Garantie 1 an.
Va multumesc si va rog inca o data sa ma scuzati pt. raspunsul intarziat.
Marius Cocarla