Se mai importa baikal MP 153 Syntetic ?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

aiftimieilucian

Se mai importa baikal MP 153 Syntetic ?

Post by aiftimieilucian »

Salutari tuturor celor care au o pasiune fie ea cat de mica! Eu am o pasiune si anume vanatoarea, proaspat vanator, doresc sa-mi cumpar o semiautomata si anume baikal mp 153 pat syntetic, am autorizatia, dar din pacate nu am de unde sa o achizitionez! Rog prin aceast topic daca ma poate ajuta cineva cu un magazin, sfat si in primul rand as dori ca cineva de la ARROW ,daca poate si e amabil, sa-mi zica daca imi poate aduce acest model si cam pe cand. Multumesc anticipat, si in rest vreau sa zic ca pe aici, prin partea moldovei, (Neamt,Iasi,Bacau) singurul si cel mai de incredere, este ARW, de aceea le si mutumesc pt serviciile oferite, pt ca am mai apelat la dansi, tot cu o arma dar AC.
Va multumesc si sper sa primesc un mic raspuns. :)
radu.b

Re: Se mai importa baikal MP 153 Syntetic ?

Post by radu.b »

aiftimieilucian wrote:Salutari tuturor celor care au o pasiune fie ea cat de mica! Eu am o pasiune si anume vanatoarea, proaspat vanator, doresc sa-mi cumpar o semiautomata si anume baikal mp 153 pat syntetic, am autorizatia, dar din pacate nu am de unde sa o achizitionez! Rog prin aceast topic daca ma poate ajuta cineva cu un magazin, sfat si in primul rand as dori ca cineva de la ARROW ,daca poate si e amabil, sa-mi zica daca imi poate aduce acest model si cam pe cand. Multumesc anticipat, si in rest vreau sa zic ca pe aici, prin partea moldovei, (Neamt,Iasi,Bacau) singurul si cel mai de incredere, este ARW, de aceea le si mutumesc pt serviciile oferite, pt ca am mai apelat la dansi, tot cu o arma dar AC.
Va multumesc si sper sa primesc un mic raspuns. :)
Buna ziua.
Da acest model de arma il mai aducem. Problema este ca nu pot sa va dau o data cand le vom primi. Ramane doar sa tinem legatura.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
vanatorul dibaci

Post by vanatorul dibaci »

calitatea este mult peste ,eu am luat acum 2 saptamani o beretta urika cu 950 E arma ca si noua ,mai intereseazate pana dai bani ,eu iti pot da un nr de telefon de la o persoana care iti poate aduce ce vrei la pret super, firma se cheama CACIA -PESCA SRL ,BRANESTI ILFOV TEL0723 392140,DAI TELEFON SI AI SA VEZI CA SE POATE SI ALTFEL, :D uite o ultima oferta a lui,dai tel si pui ca suni din partea lui dan de la slatina .sper sa iti fie de folos,vezi ca aduce si arme noi daca asa vrei

Beretta a300 2 bucate euro 350

Benelli Raffaello 121 sl 80 euro 650

Benelli Raffaello euro 700 conditia super

Benelli Raffaello special lusso euro 800 conditia super

Beretta al 391 urika n° 2 bucate euro 950 conditia la fel de noa are 3 lune

Numero meo 0723 392140 dupa ora 15.00 pana lune sera :D :D
aiftimieilucian

Va multumesc pt sfaturi, maine am sa sun la acea persoana Dan, mai tinem legatura Radu. Autorizatia imi expira in 3 luni deci mai am timp sa astept. :D
vanatorul dibaci

ute cam ce face o beretta http://www.youtube.com/watch?v=B6bKbqSdNEc,pacat sa nu iti ei teava magnum ,a fost conceputa sa nu se curete 5 ani are o supapa unde arunca gpulberea nearsa ,dokumenteazate bine ,eu asa am facut,ma poti contacta si pe id mesenger dan_morariu2006,pacat sa dai bani multi pe ce nu face :P
radu.b

Post by radu.b »

vanatorul dibaci wrote:ute cam ce face o beretta http://www.youtube.com/watch?v=B6bKbqSdNEc,pacat sa nu iti ei teava magnum ,a fost conceputa sa nu se curete 5 ani are o supapa unde arunca gpulberea nearsa ,dokumenteazate bine ,eu asa am facut,ma poti contacta si pe id mesenger dan_morariu2006,pacat sa dai bani multi pe ce nu face :P
Buna ziua.
Nu ca suntem noi distribuitori Benelli, dar sincer, personal prefer o semiautomata de la ei. In primul rand are alt principiu de functionare care elimina recuperarea de gaze si implicit o curatare (chiar daca la modelul propus de dumneavoastra sunt garantati 5 ani) frecventa. Acelasi mecanism duce automat si la reducerea greutatii armei (foarte important). Iar daca aiftimieilucian este interesat de un pat sintetic, ei bine variantele Benelli cu acest gen de pat au modelul patentat Comfortec, care absoarbe 46% din socul reculului cu toate avantajele ce decurg de aici. Si daca doreste sa vada o demonstratie cu arme Benelli, poate intra pe www.benelliusa.com in pagina de home pe mijloc sunt butoane "video".
Si puteti lua in considerare ca si Stoeger, facand parte din acelasi grup cu Benelli are acelasi principiu de functionare.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
vanatorul dibaci

odata am vrut si eu sa-mi iau una cu mecanism inertial asa ca am inceput sa intreb uite un raspuns al unui posesor de stoeger concluzile le trageti singuri Pentru altceva nu as avea nevoie. Caut acum o juxtapusa sh.
In ceea ce priveste marca ca atare, mi-a facut ceva probleme. Dar cred ca din cauza mea. Cand trag la gasca vertical, se intampla sa nu mai armeze. Nu mereu. De asemenea cand trag fara sa o fixez ferm in umar. Trage cam 3 focuri si apoi se blocheaza, dar este din cauza ca dupa trei focuri nu mai sunt atent la fixarea in umar.Inclin sa cred ca nu este o problema a Stoegerului ci a sistemului inertial. Am un prieten care are o benelli (acelasi sistem inertial) si a patit ca si mine. Si era dublu ca pret. Acum mi-as lua una cu recuperare de gaze, desi as curata mai mult la ea. Oricum o curat de fiecare data cand vin din teren.
Din ceea ce am citit, in comparatie cu MP-ul Baikal are avantaje si dezavantaje. La Baikal nu patesti ce patesc eu, uneori, cu trasul vertical. MP-ul in schimb este mai grea si ciupeste la degete la incarcare. Lemnul la Stoeger se zgarie usor. NU stiu cum repeta focul Baikalul dar Stoegerul este mitraliera. Foarte rapid. Si are recul mai mic decat alte arme. Am avut ocazia sa trag cu un bock Browning Sinergy, o bijuterie de arma. Am crezut ca-mi zboara umarul, eu fiind obisnuit cu a mea.
Eu sunt multumit de ea. Oricum al treilea, al patrulea foc nici nu ar trebui date. Dar parca poti sa te abtii la gasca. Mai ales cand vezi ca tragi in plin si nu cade. Si nu se intampla decat foarte rar.
:shock:
aiftimieilucian

Va multumesc pentru variante, dar... , intotdeauna este un dar. Daca as fi avut o suma considerabila as fi optat pentru un benelli, am vazut ce face cu mult inainte de baikal, insa ca raport pret calitate si pentru buzunarul meu baikal este cea mai potrivita. Am sunat azi cam la toate magazinele din tara care ar comercializa arme baikal si nimic , nimeni nu-mi poate da un raspuns :( Anul trecut in octombrei erau destule pe piate, acum la aceasta ora nici una in toata tara, deci sunt cerute, cautate, si cu toate acestea multi zic ca nu s-au intrebat. Eu am sa mai astept , autorizatia e valabila 90 zile + 90, deci in aproximativ 5 luni si 15 zile mai am zic eu sanse sa aduca cineva acest model.Astept cu nerabdare orice veste buna Domnule Radu. Imi pun speranta in ARW.
Tinem legatura!
radu.b

Post by radu.b »

aiftimieilucian wrote:Va multumesc pentru variante, dar... , intotdeauna este un dar. Daca as fi avut o suma considerabila as fi optat pentru un benelli, am vazut ce face cu mult inainte de baikal, insa ca raport pret calitate si pentru buzunarul meu baikal este cea mai potrivita. Am sunat azi cam la toate magazinele din tara care ar comercializa arme baikal si nimic , nimeni nu-mi poate da un raspuns :( Anul trecut in octombrei erau destule pe piate, acum la aceasta ora nici una in toata tara, deci sunt cerute, cautate, si cu toate acestea multi zic ca nu s-au intrebat. Eu am sa mai astept , autorizatia e valabila 90 zile + 90, deci in aproximativ 5 luni si 15 zile mai am zic eu sanse sa aduca cineva acest model.Astept cu nerabdare orice veste buna Domnule Radu. Imi pun speranta in ARW.
Tinem legatura!
Buna ziua.
Baikal MP153 am pe stoc fara probleme. La ce magazin Arrow ati fost si nu ati gasit? Este important sa stiu.
Va multumesc anticipat.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
radu.b

Post by radu.b »

radu.b wrote:
aiftimieilucian wrote:Va multumesc pentru variante, dar... , intotdeauna este un dar. Daca as fi avut o suma considerabila as fi optat pentru un benelli, am vazut ce face cu mult inainte de baikal, insa ca raport pret calitate si pentru buzunarul meu baikal este cea mai potrivita. Am sunat azi cam la toate magazinele din tara care ar comercializa arme baikal si nimic , nimeni nu-mi poate da un raspuns :( Anul trecut in octombrei erau destule pe piate, acum la aceasta ora nici una in toata tara, deci sunt cerute, cautate, si cu toate acestea multi zic ca nu s-au intrebat. Eu am sa mai astept , autorizatia e valabila 90 zile + 90, deci in aproximativ 5 luni si 15 zile mai am zic eu sanse sa aduca cineva acest model.Astept cu nerabdare orice veste buna Domnule Radu. Imi pun speranta in ARW.
Tinem legatura!
Buna ziua.
Baikal MP153 am pe stoc fara probleme. La ce magazin Arrow ati fost si nu ati gasit? Este important sa stiu.
Va multumesc anticipat.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Scuze. Revin. Am recitit dorinta initiala. Este adevarat ca nu am pe stoc decat cu pat de lemn.
Cu respect.
Radu
radu.b

Post by radu.b »

vanatorul dibaci wrote:odata am vrut si eu sa-mi iau una cu mecanism inertial asa ca am inceput sa intreb uite un raspuns al unui posesor de stoeger concluzile le trageti singuri Pentru altceva nu as avea nevoie. Caut acum o juxtapusa sh.
In ceea ce priveste marca ca atare, mi-a facut ceva probleme. Dar cred ca din cauza mea. Cand trag la gasca vertical, se intampla sa nu mai armeze. Nu mereu. De asemenea cand trag fara sa o fixez ferm in umar. Trage cam 3 focuri si apoi se blocheaza, dar este din cauza ca dupa trei focuri nu mai sunt atent la fixarea in umar.Inclin sa cred ca nu este o problema a Stoegerului ci a sistemului inertial. Am un prieten care are o benelli (acelasi sistem inertial) si a patit ca si mine. Si era dublu ca pret. Acum mi-as lua una cu recuperare de gaze, desi as curata mai mult la ea. Oricum o curat de fiecare data cand vin din teren.
Din ceea ce am citit, in comparatie cu MP-ul Baikal are avantaje si dezavantaje. La Baikal nu patesti ce patesc eu, uneori, cu trasul vertical. MP-ul in schimb este mai grea si ciupeste la degete la incarcare. Lemnul la Stoeger se zgarie usor. NU stiu cum repeta focul Baikalul dar Stoegerul este mitraliera. Foarte rapid. Si are recul mai mic decat alte arme. Am avut ocazia sa trag cu un bock Browning Sinergy, o bijuterie de arma. Am crezut ca-mi zboara umarul, eu fiind obisnuit cu a mea.
Eu sunt multumit de ea. Oricum al treilea, al patrulea foc nici nu ar trebui date. Dar parca poti sa te abtii la gasca. Mai ales cand vezi ca tragi in plin si nu cade. Si nu se intampla decat foarte rar.
:shock:
Buna ziua.
Nu vreau eu neaparat sa-mi apar produsul, ce pot sa va spun este urmatorul fapt. Personal nu sunt vanator si deocamdata nu intentionez sa devin,totusi toti vanatorii pe care ii cunosc eu, cu posibilitati materiale, au semiautomate Benelli Crio.Inclusiv patronii mei care merg la vanatoare inca dinainte de '90 au modelul acesta de arma. Si va rog sa ma credeti ca nu din cauza ca suntem reprezentanti Benelli,avand in vedere sunt posesori de mai multe arme si de marci diferite.
Ce reclama domnul pe care il citati se poate sa fie din cauza munitiei necorespunzatoare (cu incarcatura mica) fapt care influenteaza buna functionare a armei semiautomate in general, indiferent de marca.
Posesori de semiautomate Baikal sunt cam in aceeasi proportie cu cei care au Stoeger (va spun acest lucru dupa vanzarile pe care le avem).
De ce insist asupra acestui model de arma,pentru ca le vindem pe amandoua?. Datorita simplitatii mecanismului. Datorita greutatii reduse. Pretul este cam acelasi.
Cu respect.
Radu
aiftimieilucian

Multe s-au spus despre cele doua model, Baikal si Stoeger, de ce inclin spre Baikal? Fiabilitate, grupaj mai bun cu brenek, si nu se fabrica la turci :D despre sistemul inertial, e bun pt cei care nu vor batai de cap la curatat arma sau prea lenesi, eu din contra , imi place sa stiu tot despre o arma. O chestie care m-ar deranja la arma Stoeger este faptul ca daca nu e tinuta ferm in umar nu se mai reincarca, ceea ce nu ti se va intampla niciodata la o arma cu sistem de imprumut de gaz. Mult s-a discuta si se va mai discuta dar, daca intra cineva pe forum vinatorul.ro si o sa citeasca despre cele doua arme , se va lasa convins doar de sondajul referitor la ele, doar pt simplul motiv ca sunt putine pareri obiective! :D Cu respect , tinem legatura!
vanatorul dibaci

fara suparare ,o semiautomata cu pretenti trebuie sa manance orice fel de cartus indiferent de gramaj .EX beretta trage de la 24 la 58 grame fara a face nazuri,daca in timpul unei vanatori se inpune schimbarea cartusului ce faci ? in alta ordine de idei baikalun este bun dar la fiecare gramaj se impune un reglaj al supapei si iar intervine treaba cu ce faci daca schimbi ?treaba cea mai nasoala este ca la mecanismul inertial daca patul nu intalneste ceva tare nu se mai incarca ,si daca tragi cu ea nerezemata nu se reincarca deloc atunci ce facem la zbor la o lovitura regala ?In europa marile natiuni de vanatori cu traditie au trecut de la calibrul 12 la 20 si chiar mai mic,acum avem ocazia sa gasim si arme SeCOND la pret bun asa cum am avut si eu norocul ,stiti ce m-ia spus um mare armurier italian? :domne schimbi masina,schimbi casa ,schimbi nevasta dar o beretta niciodata.Asta m-a facut sa ma gandesc ca sunt prea sarac sa ma carpesc si nu am gresit.Am un amic care are primul model de semi beretta ,acum a luat un model mai nou si tot nu vrea sa o dea pe prima pt ca a zis ca arma care trage fara probleme de 25 de ani nu stie daca se mai fabrica :roll:
vanatorul dibaci

uite ce ne spune prietenul nostru:
In privinta sistemului de operare, eu sunt fan "gaz" asa ca St pleca din start cu handicap.
Teava mai lunga nu e neaparat un avantaj, mai ales la semi unde arma este oricum mai lunga decat un bock si echilibrul este deplasat anterior. Chiar si cu teava de 66 cm tot au tendinta de a cadea in fata. Stoeger cu teava de 76 si prelungitor de 8 cm e dezechilibrata rau.
Cum iti cade arma e o chestie ce tine de constitutia fiecaruia. Pentru mine si Ij-ul are patul prea drept si i-am montat un sistem de catare inaltator care sa mai ridice linia de ochire cu cativa mm. Cu Stoegerul mi-era imposibil sa iau linia de ochire normal, numa plasand capul foarte in spate puteam trage - si nici el n-are inele intermediare pentru reglajul inclinatiei patului.
Cu rampa elevatoare la Ij ai dreptate, zgarie! Dar bag cartusul pana la jumate si-l imping cu celalalt.
Nu te pune nimeni sa bagi degetul si sa incerci sa apesi opritorul cartuselor din magazie ca sa eliberezi cate unul - e de ajuns sa apesi mica parghie de deasupra tragaciului inaintea fiecarei actionari a inchizatorului si vei descarca magazia usor.
Eu am 7 shock-uri la Ij din care 4 originale si alte 3 americane, cu prelungitor, ported, extra-full, etc. - nu trebe decat sa le comanzi Cool
Inafara de aceste considerente, ai trecut unul cu vederea: gestionarea reculului, atat pe componenta orizontala cat si pe cea verticala. Aici Ij-ul este net superior si se simte de la semi-magnum in sus cu atat mai mult. Dupa o serie de 10 magnum cu Ij-ul mai ai chef de tras, dupa aceeasi serie cu Stoegerul iei o pauza, Ij-ul amortizand mult mai bine componenta orizontala. Iar de dublarea rapida a focului dupa un magnum, nici cu prelungitor montat Stoegerul nu sare de teava in sus mai putin decat Ij-ul.
Inafara de toate considerentele mai mult sau mai putin subiective, exista unul foarte obiectiv: grupajul la proiectil unic, indiferent de marca si tipul cartuselor, la Ij este mult mai bun si mai aproape de punctul vizat decat la Stoeger.
In plus, cu Ij-ul poti trage "din sold" sau "din mana" pe cand cu Stoeger nu pentru ca nu mai rearmeaza Wink
Nici una din ele nu se compara cu o Beretta 391, respectiv Benelli (ca sa pastram o comparatie intre aceleasi sisteme) dar, pana la urma, parerile despre ele au si o doza mare de subiectivism. N-ar trebui sa apara o nota atat de categorica in apreciere. ARE MARE DREPTATE asa ca fa ochi mari pe ce dai bani ca daca ajungi la grupa si te papa iepurele si tu nu ai cu ce sa tragi ca ai arma blocata ajungi de rasul curcilor cand o sa le spui cat ai dat pe ea :lol:
aiftimieilucian

Seara buna dragii mei pasionati de arme si vanatoare! O simpla intrebare : nu preferati o arma noua ,chiar dc nu e la fel de buna ca una second?eu prefer arma noua, am mai multa incredere in ea la fel ca si cu masina si femeia :) M-am gandit eu si la benelli si la beretta second , dar la banii aia si intretinerea e scumpa pe viitor dc o sa am probleme la ea, ca fiind second ... cine stie? D e aceea ramane incontinuare baikal pe primul loc la saracul meu buget :) O arma scumpa necesita si un om pe masura , si eu nu prea dispun de cash , Ce amai ieftina arma de la benelli, adusa de ARW, e ~6.6000 ron. crek un surub e 10 ron! deci ma limitez la o pusca normala, o sa o reglez pe cartuse 28 g si o sa trag si cu cela mai grele sau invers, si sigur nu o sa fie nici o problema. Dan , daca imi permiti , tu ce model de arma ai si cum te intelegi cu ea? Sincer nu ai prefera o arma noua , chiar si inferioara, dar nu cu mult? Pt ca bine zice cel ce zice: mana si ochiul sunt cele care gresesc , si nu arma! Ei , ce zici am sau nu dreptate?
Asa ca ma inarmez cu o doza de optimism , si cu sfaturile de la voi ,
si mai astept, sper ca cei de la ARw nu o sa ma uite si o sa aduca si baikal syntetic in viitorul apropiat(sper in maxim 5 luni)
O seara buna si sanatate tuturor!
Post Reply