Imi vind armele

Anunturi de mica publicitate. Momentan singurul regulament este bunul simt si nu dorim sa fim nevoiti sa inventam altul.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
unde

Imi vind armele

Post by unde »

1. Pistol Fort 12RM (full otel) calibrul .45 bila, capacitate magazie 8+1 cartuse.
E versiunea a doua imbunatatita.
Pret 400 euro (cu tot cu munitie)

2. Carabina Browning BLR (Lever action) calibrul 30-06
Capacitate magazie: 4+1.
Sistem de armare lever action, mult mai rapid decit bolt action + nu trebuie sa iei arma de la ochi + un sistem care permite sa se mearga cu glont pe teava fara pericolul unei declansari accidentale.
Arma e ca noua, nu am tras cu ea decit ca sa o reglez. Nu am apucat sa o folosesc la vinatoare.
Pret: 1200 euro (cu tot cu munitie)

3. Remington 887 Nitro Magnum calibrul 12, pompa, camera de 89.
Socuri interschimbabile, eu am vreo 4-5, dar nu mai stiu valorile exacte.
Arma este imbracata intr-un strat protector de polimer, ceea ce o fereste de zgirieturi si rugina.
Teava e "oglinda", poate trage munitie de otel (noile prevederi ecologice).
Are un sistem care nu permite tragerea decit atunci cind sint utilizate ambele miini.
Capacitate magazie: 3 nitromagnum, 4 magnum - lungime 74, 5 normala - lungime 69) +1
Pret: 450 - 500 de euro cu tot cu munitia nitro-magnum

4. Carabina Uberti 1873 (clona de Winchester 1873) Lever action, calibrul .357 magnum/.38 special
Teava de 10", capacitate magazie 10+1 cartuse.
Are un sistem cu ajutorul caruia se poate merge cu glont pe teava si previne descarcarea accidentala.
Arma este foarte usoara, precisa si comfortabila. Nu am folosit-o decit in poligon.
Stare foarte buna, fara zgirieturi.
Pret: 1500 de euro

5. Revolver Ruger Blackhawk, editie aniversara de colectie. Calibrul .357 magnum/.38 special
Single action, 6 cartuse
Teava: 4 5/8"
Stare foarte buna, fara zgirieturi sau urme de folosire.
Are un sistem prin care se poate bloca tragaciul pentru transport sau stocare.
Pret:1200 euro
Este inscris ca arma de colectie (permis A), restul armelor sint in permisul B.

Vinzare se face exclusiv la armurier, exclusiv persoanelor autorizate.
Fort 12RM cal .45
Post Reply