1. Pistol Fort 12RM (full otel) calibrul .45 bila, capacitate magazie 8+1 cartuse.
E versiunea a doua imbunatatita.
Pret 400 euro (cu tot cu munitie)
2. Carabina Browning BLR (Lever action) calibrul 30-06
Capacitate magazie: 4+1.
Sistem de armare lever action, mult mai rapid decit bolt action + nu trebuie sa iei arma de la ochi + un sistem care permite sa se mearga cu glont pe teava fara pericolul unei declansari accidentale.
Arma e ca noua, nu am tras cu ea decit ca sa o reglez. Nu am apucat sa o folosesc la vinatoare.
Pret: 1200 euro (cu tot cu munitie)
3. Remington 887 Nitro Magnum calibrul 12, pompa, camera de 89.
Socuri interschimbabile, eu am vreo 4-5, dar nu mai stiu valorile exacte.
Arma este imbracata intr-un strat protector de polimer, ceea ce o fereste de zgirieturi si rugina.
Teava e "oglinda", poate trage munitie de otel (noile prevederi ecologice).
Are un sistem care nu permite tragerea decit atunci cind sint utilizate ambele miini.
Capacitate magazie: 3 nitromagnum, 4 magnum - lungime 74, 5 normala - lungime 69) +1
Pret: 450 - 500 de euro cu tot cu munitia nitro-magnum
4. Carabina Uberti 1873 (clona de Winchester 1873) Lever action, calibrul .357 magnum/.38 special
Teava de 10", capacitate magazie 10+1 cartuse.
Are un sistem cu ajutorul caruia se poate merge cu glont pe teava si previne descarcarea accidentala.
Arma este foarte usoara, precisa si comfortabila. Nu am folosit-o decit in poligon.
Stare foarte buna, fara zgirieturi.
Pret: 1500 de euro
5. Revolver Ruger Blackhawk, editie aniversara de colectie. Calibrul .357 magnum/.38 special
Single action, 6 cartuse
Teava: 4 5/8"
Stare foarte buna, fara zgirieturi sau urme de folosire.
Are un sistem prin care se poate bloca tragaciul pentru transport sau stocare.
Pret:1200 euro
Este inscris ca arma de colectie (permis A), restul armelor sint in permisul B.
Vinzare se face exclusiv la armurier, exclusiv persoanelor autorizate.
Imi vind armele
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator