Vand Hatsan 125 cal. 5.5 (NU este modelul sniper)!
Se vinde impreuna cu luneta Tasco 3-9x32 cu reticul iluminat (rosu/verde) si obiectiv ajustabil de la 3 yarzi pana la infinit, ce a rezistat fara probleme la reculul armei. Luneta este fixata pe arma cu ajutorul unei prinderi dintr-o bucata care ajuta foarte bine la mentinerea lunetei in pozitie.
Arma se prezinta foarte bine din punct de vedere tehnic si estetic.
Pret 450 ron.
P.S.: Motivul sincer al vanzarii, upgrade la PCP.
Vand Hatsan 125 cal. 5,5
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Vand Hatsan 125 cal. 5,5
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Fort 17R 9mm
Re: Vand Hatsan 125 cal. 5,5
armele astea necesita dulap./rastel ?? din punct de vedere legal se catalogheaza pastrarea ca si la una de foc?
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
Gammo maxima 5.5mm AC
Sincer, nu stiu ce sa zic, oficial. Eu personal am, ba chiar acum 3 ani am fost verificat de un domn politist de la proximitate, asta inseamna ca ar cam trebui.
Sanatate!
Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Fort 17R 9mm
Condiţiile de păstrare de la letale se aplică şi la neletale de câţiva ani încoace. E bun dulapul pt. că, odată ce-l iei, merge şi
pt. pistol dar şi pentru armă lungă, reciproca nefiind valabilă, sunt(em) destui în postura de-a fi cumpărat dulap iar seiful
a devenit oarecum inutil.
În altă ordine de idei, oferta e bună, spot la vânzare Cipri!
pt. pistol dar şi pentru armă lungă, reciproca nefiind valabilă, sunt(em) destui în postura de-a fi cumpărat dulap iar seiful
a devenit oarecum inutil.
În altă ordine de idei, oferta e bună, spot la vânzare Cipri!
Multumesc frumos pentru confirmare, la subiect ca de fiecare data, Tevez. Multumesc de urare, sper sa o dau cat mai devreme, sa coincida cu data de expirare a permisului, sa nu fiu nevoit sa fac 2-3 drumuri la Slatina.
Sanatate!
Sanatate!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Fort 17R 9mm
Update!
Hatsan 125 + luneta tasco 4x20 + o prindere monobloc.
Pret 200 ron.
Hatsan 125 + luneta tasco 4x20 + o prindere monobloc.
Pret 200 ron.
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Fort 17R 9mm
salut, mai este valabil anuntul?
ai acte ok?
ai acte ok?
Da, anuntul este inca valabil.
Da, este detinuta legal si asa o voi si vinde.
Precizez inca o data, se va da cu luneta Tasco 4x20 (plus prinderea monobloc ramasa de la cealalta luneta). Cea 3-9x32 a cazut de pe mobila, la renovare, si s-a spart obiectivul, deci nu mai este valabila aceasta luneta.
O zi buna va doresc!
Da, este detinuta legal si asa o voi si vinde.
Precizez inca o data, se va da cu luneta Tasco 4x20 (plus prinderea monobloc ramasa de la cealalta luneta). Cea 3-9x32 a cazut de pe mobila, la renovare, si s-a spart obiectivul, deci nu mai este valabila aceasta luneta.
O zi buna va doresc!
Hatsan Mod. 125
Fort 17R 9mm
Fort 17R 9mm