Vand luneta SunOpticsUSA VANDUT

Anunturi de mica publicitate. Momentan singurul regulament este bunul simt si nu dorim sa fim nevoiti sa inventam altul.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
danbotis

Vand luneta SunOpticsUSA VANDUT

Post by danbotis »

S-A VANDUT !
Attachments
SunOpticsUSA.jpg
SunOpticsUSA.jpg (10.77 KiB) Viewed 12416 times
Last edited by danbotis on Wed Jun 22, 2016 10:58 am, edited 4 times in total.
stelu

Re: Vand luneta SunOpticsUSA

Post by stelu »

Le vand unii mai scump decat in magazine. :lol: Bafta la vanzare in vecii vecilor. :twisted:
anndrei

Post by anndrei »

Amin.
danbotis

Post by danbotis »

stelu wrote:Le vand unii mai scump decat in magazine. :lol: Bafta la vanzare in vecii vecilor. :twisted:
Salut ,
te rog sa-mi spui in ce magazin ai vazut luneta mai ieftina de 600 lei (150 euro), ca sa modific anuntul...Pot pune la dispozitie bonul de achizitie din Franta, pentru doritori.
PS : O vand pentru ca nu este compatibila cu prinderea de pe arma, fiind atat de scurta (18 cm).
Multumesc,
Dan Botis
danbotis

Post by danbotis »

anndrei wrote:Amin.
Salut,
vezi raspunsul replica pentru Dl "stelu" !
Dan Botis
danbotis

Post by danbotis »

Salut,
pentru o informare corecta, vreau sa spun ca pe site-ul american opticsplanet.com TOATE lunetele sunt mai ieftine, - este adevarat, - doar ca nu poti sa o cumperi de pe acest site cu expediere in Romania !! ( altfel, achizitionam si eu un Leupold, vedeti la ce preturi fata de Europa...)
Luneta am cumparat-o de pe un site din Franta, iar doritorilor le pot pune la dispozitie bonul de achizitie !
Dan Botis
danbotis

Post by danbotis »

SALUTARI TUTUROR,
ASTEPT REPLICI (PERTINENTE) LA CELE POSTATE ANTERIOR....
E USOR SA -TI DAI CU PAREREA...NEAVIZATA !!!
Dan Botis
anndrei

Post by anndrei »

http://www.amazon.com/Sun-Optics-USA-Va ... B008CXHPS2

Nu inteleg de ce v-ati suparat. E normal ca sa ma amuz cind cereti un pret dublu pe o luneta care e buna pe cel mult un 22 lr.
Petru toata lumea e cunoscut faptul ca o luneta competitiva se ridica la un pret care depaseste 1000 euro. In priincipiu un vinator calculeaza pretul unei lunete cam la acelasi pret cu al armei. Ma refer la arme, nu la vechituri. Deci...4-5000 lei minim. Desigur, poate ati vazut si lunete de 3000 euro, dar la alea sincer va spun nu ma incadrez. Toate armele mele de vinatoare (4) nu valoreaza la un loc mai mult de 6000 euro. Nu imi permit luxul de a da pe o luneta 3000 euro. Desigur, nu dau nici 600 lei pe asa luneta, pentru ca e inutila. :mrgreen:
600 lei sint 2-3 cutii de munitie mai serioasa ptr carabina... :wink:
...Si ca idee, cind vreau o luneta de peste ocean imi rog un prieten sa o cumpere si sa o trimita. Eu mai am 4 ai viza valabila USA, dar nu o sa ma duc acolo doar sa cumpar o luneta... :cry:
danbotis

Post by danbotis »

Dle anndrei,
vizitati va rog site-ul francez, de unde am cumparat eu luneta, adaugati la pretul de pe site de 119.95 euro si transportul in valoare de 24.00 euro, si veti ajunge la 143.95 euro, care la cursul BNR de azi de 4,4645 lei / 1 euro, inseamna exact 642.65 lei ...
Sincer, eu m-as amuza daca Dvs. ati putea cumpara luneta online de pe amazon.ro, cu livrare in Romania !Si-apoi, nu toti avem amici in USA (care USA interzice exportul de articole optice pentru arme) ca sa ne trimita lunete...
Referitor la lunete, plaja de preturi si calitati este intr-adevar foarte mare, dar eu va asigur ca, in conditii si distante de goana, (daca ai mana si ochi) cade mistretul ochit printr-o luneta mai ieftina, la fel ca si prin cea de 3000 euro...
In alta ordine de idei, in afara de pret, ce va face sa credeti ca luneta SunOptics merge doar pe 22 lr ? Ati avut sau aveti o astfel de luneta, ati tras cu 308 win de exemplu si nu a facut fata? Daca da, atunci va respect opinia, ca fondata - daca nu, afirmatia este doar din spirit de contradictie....
P.S. Nu m-am suparat, doar ca-mi place informatia reala, dusa pana la capat.
Cu stima,
Dan Botis
Last edited by danbotis on Sun Dec 21, 2014 6:24 pm, edited 1 time in total.
anndrei

Post by anndrei »

Dl Dan, nu am tras cu asa luneta cu 308 win. Am tras cu majoritatea calibrelor disponibile, inclusiv cu 50 BMG, dar cu alte lunete...As vrea sa subliniez faptul ca e in ochii mei o luneta no-name. Referitor la cumparaturi pe amazon... Daca nu te duci tu sa iti cumperi din USA poate ai un amic in Marea Britanie si iti comanda el o luneta.Pe unele site-uri de vinatoare de la noi din tara daca intri si scotocesti pe forumuri ai sa gasesti persoane care aduc asa ceva la comanda.Desigur preturile sint cu 20% mai mari, aproximativ...
In fine, nu doresc sa intru in polemici cu dumneavoastra. Va urez spor la vinzare!
danbotis

Post by danbotis »

OK, eu am tras cu 308, un Ij 18, fara probleme... Si nu e no name, - e "SunOptics" ! Nici n-am sustinut ca ar fi Schmidt & Bender, Svarowski, Zeiss, Meopta, IOR, Leupold, etc. etc. Cat despre polemica, daca e degeaba nici mie nu-mi place, - daca e constructiva, ma prinde de regula polemica.
Oricum ar fi, - SARBATORI FERICITE tuturor, si UN AN MAI BUN ca raposatu' 2014 !
anndrei

Post by anndrei »

:)Doame-Ajuta! :)
Post Reply