Vand CZ 75B 9mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
corneliu.s
Vand CZ 75B 9mm
Vand CZ 75B 9mm , aproximativ 500 gloante trase , stare foarte buna ,intretinut . Pret 2000 lei
Re: Vand CZ 75B 9mm
Salut.
Ma intereseaza arma. Am autorizatia de procuare valabila. Da te rog ceva detalii public sau privat, cum preferi:
de unde e achizitionata arma, cat e de veche, daca mai are garantie, piese de schimb/rezerva ai la ea(arcuri, etc.), cate magazii dai cu ea, ce culare are, ce varianta este, unde poate fi vazuta, etc.
Ma intereseaza arma. Am autorizatia de procuare valabila. Da te rog ceva detalii public sau privat, cum preferi:
de unde e achizitionata arma, cat e de veche, daca mai are garantie, piese de schimb/rezerva ai la ea(arcuri, etc.), cate magazii dai cu ea, ce culare are, ce varianta este, unde poate fi vazuta, etc.
-
corneliu.s
Arma poate fi vazuta in Cluj, este cumparata de la un magazin din Cluj care a adus-o de la reprezentanta pe Romania a CZ. Este varianta standard, culoare neagra , vine cu doua incarcatoare , eu o am de doi ani , a fost cumparata noua treaba cu garantia nu stiu cum e . Pt mai multe detalii ma gasesti la 0746594533
De curiozitate, ce-i reprosati de vreti sa-l vindeti?
Huntershop a marit preturile acum, inclusiv la armele de tir, care se presupune ca nu-s purtatoare de accize ...
Huntershop a marit preturile acum, inclusiv la armele de tir, care se presupune ca nu-s purtatoare de accize ...
Owning a nice firearm and not shooting it is like being married to a supermodel and not sleeping with her.
my favorite gun
telesystems
my favorite gun
telesystems
-
corneliu.s
Nu am absolut nimic sa ii reprosez , se vinde pt ca vreau sa imi iau un CZ 75 sp01 Shadow . De la data postarii s-au mai tras cam 500 de focuri cu el deci acum e undeva pe la 1000 si datorita smpaticilor nostrii de guvernanti si accizelor lor minunate sunt nevoit sa cresc si eu pretul chiar daca eu nu am platit acciza pe el dar o sa platesc pe Shadow . Asa ca ca pretul e 2500 ron .
Last edited by corneliu.s on Wed Nov 20, 2013 10:38 am, edited 1 time in total.
Sal,
Merge inscris pe colectie? In mare mie mi se pare o copie de FN HP.
M-ar interesa.
Merge inscris pe colectie? In mare mie mi se pare o copie de FN HP.
M-ar interesa.
CZ 83
FORT 14R
FORT 14R
-
corneliu.s
Nu merge , e facut dupa High Power dar nu merge pe colectie . daca vrei pe colectie uita-te ca mai am un anunt mai sus cu un Mauser High Power
nu ai nevoie de arcuri la CZ-uri...niciodata nu trebuie schimbate...ti-o spun din propria experienta, am CZ-uri de 15 ani si noi si second, cu arcurile originale mor...nu le confunda cu Colt-urile...serghey24 wrote:Salut.