Forum Mica Publiciate

Discutii despre site-ul si forumul ARROW INTERNATIONAL s.r.l
Inclusiv despre problemele tehnice aparute aici.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply

Ce parere aveti, ar fi utila o sectiune speciala pentru anunturi de mica publicitate?

Da.
60
90%
Nu.
7
10%

Total votes: 67

Administrator

Forum Mica Publiciate

Post by Administrator »

Ce credeti, ar fi utila o sectiune speciala pentru anunturi de mica publicitate?
haiosu

Re: Forum Mica Publiciate

Post by haiosu »

mai descarca din topicuri, plus ca stii unde sa cauti/postezi
tevez

Post by tevez »

Clar, e bine-venita o astfel de sectiune.
retex

Post by retex »

Salutare prieteni
Recunosc ca nu am mai vizitat demult timp forumul arrow . Din lipsa de timp am intrat mai rar si pe internet. Ieri am vazut angajarile pe Best Jobs si nu am putut decat sa ma bucur ca firma Arrow deschide in sfarsit la Focsani un magazin. am decis sa aplic la jobul firmei pentru orasul Focsani si , desi nu am experienta in domeniul vanatoare si pescuit , sper ca experienta mea in comert si vanzari sa ma ajute sa lucrez la aceasta firma de prestigiu. Asteptam interviurile :oops: si chiar daca nu voi fi ales pentru un post , garantat voi fi unul dintre cei mai fideli clienti ai magazinului , pe produse AC. :lol:

Sa auzim de bine ! :D
radu.b

Post by radu.b »

retex wrote:Salutare prieteni
Recunosc ca nu am mai vizitat demult timp forumul arrow . Din lipsa de timp am intrat mai rar si pe internet. Ieri am vazut angajarile pe Best Jobs si nu am putut decat sa ma bucur ca firma Arrow deschide in sfarsit la Focsani un magazin. am decis sa aplic la jobul firmei pentru orasul Focsani si , desi nu am experienta in domeniul vanatoare si pescuit , sper ca experienta mea in comert si vanzari sa ma ajute sa lucrez la aceasta firma de prestigiu. Asteptam interviurile :oops: si chiar daca nu voi fi ales pentru un post , garantat voi fi unul dintre cei mai fideli clienti ai magazinului , pe produse AC. :lol:

Sa auzim de bine ! :D
Buna ziua.
Firma Arrow are magazin in Focsani de 6 ani este fostul magazin al AJVPS Vn., iar angajarile le facem, cu adevarat, dupa un interviu care v-a avea loc la o data stabilita. Daca ati aplicat pentru acest job si persoanele care se ocupa de angajari considera ca CV-ul dumneavoastra corespunde profilului veti primi mesaj pentru stabilirea unei intalniri.
Cu respect.
retex

Post by retex »

Da , stiu unde este magazinul dar nu trec des prin zona si nu stiam ca este Arrow acolo :D
Sa vedem ce noroc am acum cu Cv ul :P
Bradu

Post by Bradu »

Categoric...o buna idee !
Bafta!
nyxon_sorin

Post by nyxon_sorin »

Buna ziua. Detin un pistolcu bile de cauciuc marca MAUSER 10+22T pe care l am cumparat dela Arrow International cu ceva timp in urma si as vrea sa il vind acum . se poate revinde inapoi la magazin sau cum ar trebui sa procedez? Astept un raspuns daca nu deranjez sau un posibil client pe cale legala conform regimului arme si muniti. 0755850970
cds

Post by cds »

daca acesta sait este specializat pe arme hai sa il lasam asa ca la mica publicitate unii isi pun la vanzare si chilotii folositi ,sa nu ne batem joc de noi. :(
iulianP

Post by iulianP »

admin-ul poate sterge posturile care nu contin ceva adecvat topicului .....sa fie doar arme,munitie,lunete,lumini,accesorii pt arme,piese si subansamble.....se poate cerne usor ce e pentru si ce nu...
AK47
pistol gaz

Post by pistol gaz »

Sunt de acord cu mica publicitate, cu mentiunea sa existe un control al anunturilor postate. Sa nu uitam ca suntem pe un forum cu diverse categorii de arme.
Post Reply