Este sau nu este eficient un ELECTROSOC !?

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
NotMe

Este sau nu este eficient un ELECTROSOC !?

Post by NotMe »

Va salut !
As avea si eu o mica problema si intrebare ! :cry:
Imi poate spune si mie cineva, ce efect ar avea un ELECTROSOC POWER 200 - 200.000V sau ELECTROSOC POWER MAX - 500.000V asupra unei persoane MARI ( ceva de genu 2 m inaltime si cam 1 m latime ) nu neaparat musculoasa !
Este foarte neplacut sa folosesti o "arma" de autoaparare impotriva unei astfel de persoane si sa vezi ca nu are efect sau are efect cam intarziat sau de ce nu ... sa nu'si faca efectul asa de bine ! :roll: :cry:
Nu vreau sa ma gandesc ce s'ar putea intampla intr'o astfel de situatie !
Nu sunt adept in totalitate a electrosocurilor, ma pot conforma si la un spray cu gaze, eventual piper ( avand in vedere ca piperul te ajuta si impotriva cainilor si avem din belsug asa ceva in Romania ) :D
As mai vrea sa stiu ce efect are un spray negru asupra omului !
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
ccdan

Re: Este sau nu este eficient un ELECTROSOC !?

Post by ccdan »

nu! nu sunt eficente... trebuie tinute cateva secunde pe agresor pt. a-l imobiliza (aprox. 5)... ai sanse mari sa te deposedeze si eventual sa-l foloseasca pe tine :D ... uneori ma intreb pt. ce au mai fost inventate... probabil pare "interesant", ca altceva nu vad...

cel mai eficient e spray-ul negru cu piper "KO"(cu deschidere mare) ... efect-ul? in primul rand agresorul va fi orbit temporar ... si va avea o senzatie puternica de usturime... oricum, sa te feresti dupa ce dai iar cand dai sa incerci sa nimeresti figura din plin...
Dabija

Post by Dabija »

Dupa care sa o tai repede de la locul faptei ... :lol: ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
Post Reply